ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

O Αντωνάκης γαμπρός, η προίκα και… τα πεθερικά!

389187_10150359829068181_533658180_8477892_277566599_n Τρίτη μέρα σήμερα μετά την “ιστορική” όπως γράφτηκε συμφωνία των δύο μεγάλων κομμάτων για τη δημιουργία “κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας”, και ακόμα να ανακοινωθεί η σύνθεσή της, και ο νέος πρωθυπουργός.

Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται, απ’ ότι τουλάχιστον έχει γραφτεί κυρίως χτες, στο γεγονός ότι η ΝΔ δε θέλει να συμμετάσχουν δικά της μέλη στην κυβέρνηση, προφανώς για να μην υποστεί φθορά ως κόμμα, αλλά και για να μην αναγκαστούν να υπογράψουν πράγματα τα οποία αργότερα ως αυτόνομη κυβέρνηση θέλει να αναδιαπραγματευτεί.

Δεν του βγήκε όμως του Αντωνάκη όπως το είχε υπολογίσει. Από τη μια ο “υπηρεσιακός” πρωθυπουργός δε θέλει απλά να βάζει υπογραφές, αλλά να έχει την πλήρη στήριξη και των δύο μεγάλων κομμάτων που θα διασφαλιστεί με τη συμμετοχή μελών τους στην κυβέρνηση. Από την άλλη οι δανειστές μας, οι οποίοι δεν τρώνε κουτόχορτο, ζήτησαν ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ της 26ης Οκτώβρη (δανειακής σύμβασης και όρων αποδοχής) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, ακριβώς για να διασφαλίσουν ότι όποιο κόμμα και να προκύψει από τις επόμενες εκλογές, θα τηρήσει στο ακέραιο τη σύμβαση και τους όρους που θα τεθούν για την υπογραφή της, δηλαδή τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

Η όλη ιστορία μου μοιάζει ότι ο Αντωνάκης ήθελε  να “στρίψει δια του αρραβώνος”!

Αναγκάστηκε να προχωρήσει τον αρραβώνα με το Γιωργάκη, γιατί δεν ήθελε να χάσει την προίκα, δηλαδή τα 130 δις ευρώ του νέου δανείου. Αφού έγινε ο αρραβώνας όμως, τα πεθερικά, δηλαδή Ο Σαρκοζί και η Μέρκελ, για να προχωρήσουν στο γάμο και να του δώσουν την προίκα, θέλουν να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο!!

Μάλλον ο Αντωνάκης δεν είδε μέχρι το τέλος την ταινίας  “ο Ατσίδας” με τον Ντίνο Ηλιόπουλο, όπου ο τελευταίος για να καλμάρει τους συγγενείς της κοπέλας παίρνει συμβουλές από κάποιον άλλο να προτείνει αρραβώνα αντί για γάμο. Γιατί στο τέλος, και ο Ηλιόπουλος παντρεύεται την κοπέλα, αλλά και αυτός που του έδινε συμβουλές (Στέφανος Στρατηγός) παντρεύεται την αδερφή του Ηλιόπουλου (Ζωή Λάσκαρη) !

Μέχρι σήμερα το απόγευμα λοιπόν, θα έχει τελεστεί το ιερό μυστήριο! Αλλιώς το λόγο θα έχουν και τα πεθερικά (Μέρκελ, Σαρκοζί), αλλά και τα αδέρφια της νύφης (Τρόικα και ΔΝΤ) !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου