ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του Συλ. Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βασιλειών για το κρούσμα λιποθυμίας μαθητή

Αγαπητοί γονείς,

Το χθεσινό κρούσμα λιποθυμίας μαθητή σε γυμνάσιο του Ηρακλείου, σίγουρα δεν θα είναι το μόνο. Αλλά μετά την αποκάλυψη αυτή, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας επισημάνουμε ότι ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στο Δημοτικό Σχολείο των Βασιλειών, δεν θα περιμένουμε να δούμε κάτι ανάλογο να συμβαίνει και στην περιοχή μας. Γι αυτό σας καλούμε:

-Να επικοινωνείτε με τα κινητά προέδρου και γραμματέα για οποιαδήποτε πιθανή πληροφορία έχετε, σχετικά με φαινόμενα ασιτίας μαθητών στην περιοχή μας.

-Να ενισχύσετε τη συγκέντρωση της βοήθειας που προγραμματίζουμε για το ερχόμενο Σάββατο σε ρούχα και παιχνίδια. Από τις 10 το πρωί μέχρι και τη 1.30 το μεσημέρι θα είμαστε στο χώρο του σχολείου για τον σκοπό αυτό.

-Για τη χθεσινή συνάντηση μας με τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Μανόλη Βασιλάκη, τον οποίο επισκεφθήκαμε με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Βασιλειών Νίκο Σμαραγδάκη για το θέμα του σχολείου, μπορούμε να σας ενημερώσουμε το Σάββατο στις 1.30 στο σχολείο, όπου προγραμματίστηκε μία από κοινού συνεδρίαση με το Σύλλογο Γονέων του Νηπιαγωγείου διότι τα προβλήματα είναι κοινά.

Η Γραμματέας                                                 Ο Πρόεδρος

Γ.Μπαγιουρούκη                                          Χ.Παπαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου