ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Κάθε μέρα και μια απόδειξη ότι μας κυβερνούν τουλάχιστον ανίκανοι, για να μην πω επικίνδυνοι !

image Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας! Κάθε μέρα που περνάει υπάρχει και μια απόδειξη ότι αυτοί που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνάνε είναι τουλάχιστον ανίκανοι. Και λέω τουλάχιστον, γιατί το σενάριο να είναι ανίκανοι είναι αυτό που εύχομαι. Το άλλο σενάριο είναι ότι είναι βαλτοί, και όλα γίνονται βάσει σχεδίου!

Και ποια είναι η απόδειξη της ημέρας; Το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια άνευ προηγουμένου κοσμοσυρροή στις εφορίες της χώρας, για κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων, εξαιτίας της αύξησης των τελών κυκλοφορίας που έχουν φτάσει στα ύψη χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη ανταπόδοση σε έργα στο οδικό δίκτυο, αλλά και επειδή το κόστος χρήσης και συντήρησης των οχημάτων έχει γίνει απαγορευτικό. Υπολογίζεται ότι φέτος θα ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ο αριθμός των πινακίδων που θα κατατεθούν σε σχέση με πέρσι! Και μην ξεχνάμε ότι η ταξινόμηση νέων οχημάτων μέχρι τον Οκτώβριο ήταν μειωμένη κατά 35% σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Και ρωτώ: ήταν τόσο δύσκολο να προβλέψει κανείς ότι θα έφτανε το πράγμα σε αυτό το σημείο, όταν τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα και φόροι στα καύσιμα αυξήθηκαν, ενώ παράλληλα το εισόδημα του Έλληνα πολίτη μειώθηκε από 25% έως 100% ; ΚΑΘΟΛΟΥ! Και το αποτέλεσμα ποιο είναι; ότι, ενώ η κυβέρνηση προέβλεπε αύξηση των εσόδων από τα τέλη κυκλοφορίας, θα υπάρξει τελικά ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ από αυτή την πηγή, συν την απώλεια από τους φόρους από τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμων!

Όταν σε αυτό το ιστολόγιο, από ένα άσχετο μεν στα οικονομικά αλλά με κοινή λογική δε άνθρωπο, είχε γραφτεί στις 23 Μαΐου 2011 άρθρο με τίτλο Γιατί θα αποτύχουν τα νέα μέτρα, με απλά παραδείγματα…, όπου είχαν προβλεφθεί τα παραπάνω, καταλαβαίνετε γιατί αναφέρομαι σε ανίκανους και επικίνδυνους κυβερνόντες. Γιατί, τώρα, θα ψάχνουν κατά την προσφιλή τους συνήθεια “ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ” για να καλύψουν αυτές τις απώλειες εσόδων. Και φυσικά, αυτό θα γίνει με μειώσεις μισθών, συντάξεων, φοροαπαλλαγών, κοινωνικών επιδομάτων, δαπανών τα νοσοκομεία, κλπ.

Και να είστε σίγουροι ότι δε θα διστάσουν ούτε μία στιγμή να λάβουν αυτά τα νέα μέτρα, ενόψει της πρώτης δόσης της νέας δανειακής σύμβασης. Και αυτή τη φορά, θα στηρίξουν τα μέτρα αυτά τα 4/5 της βουλής! Πάντα φυσικά για το καλό μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου