ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η “Πράσινη Πρόταση για τη διαχείριση των Απορριμμάτων στην Κρήτη” από το Δίκτυο “ΟικοΚρήτη”

Η “Πράσινη Πρόταση για τη διαχείριση των Απορριμμάτων στην Κρήτη”, που που επεξεργάστηκε ο Δρ. Περιβαλλοντολόγος, κ. Φίλιππος Κυρκίτσος και υιοθέτησε το Παγκρήτιο Δίκτυο Περιβαλλοντικών Οργανώσεων "ΟικοΚρήτη", παρουσιάστηκε στο Τεχνικό Επιμελητήριο – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης.

Σύμφωνα με το "ΟικοΚρήτη", η Πράσινη Πρόταση έρχεται να συμβάλλει στο δημόσιο διάλογο, που συντελείται τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, αλλά και στην Ελλάδα, σχετικά με το εάν είναι βιώσιμη και ρεαλιστική μία «Πράσινη Διαχείριση Απορριμμάτων» καθώς και να συμπληρώσει τα κενά, που υπάρχουν στις μέχρι σήμερα προσεγγίσεις για τον περιφερειακό σχεδιασμό διαχείρισης απορριμμάτων στην Κρήτη, και να καταθέσει πολλά νέα δεδομένα, που δεν έχουν μέχρι σήμερα ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Το Δίκτυο "ΟικοΚρήτη" προτείνει να υιοθετηθεί στο σύνολό της, σαν πιο συμφέρουσα περιβαλλοντικά, οικονομικά και διαχειριστικά, η Πράσινη Πρόταση, τόσο για την υλοποίηση δράσεων για την ανάκτηση υλικών πριν την τελική επεξεργασία – διάθεση, όσο και την δημιουργία νέων μονάδων διαχείρισης (είδος, δυναμικότητα, αριθμός μονάδων και χωροθέτηση).

Δείτε την “Πράσινη Πρόταση” στο κείμενο που ακολουθεί:

Πράσινη Πρόταση Διαχείρισης Απορριμμάτων της Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου