ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Είναι σκληρή δουλειά η εξόντωση του έθνους, αντιπρόεδρε!

image Όλα περίμενα να τ’ ακούσω, αλλά όχι και αυτό! Αυτό πάει πολύ: ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός οικονομικών κος Βενιζέλος, να δηλώνει εξουθενωμένος!

Ο άνθρωπος που επέβαλε με δική του εισήγηση και με τη γελοία αιτιολογία της δήθεν ανταποδοτικότητας τον έκτακτο (δήθεν) φόρο στα ακίνητα, και μάλιστα με την απειλή της διακοπής της παροχής ενός κοινωνικού αγαθού , δήλωσε κουρασμένος. Ο υπουργός οικονομικών, που έριξε το αφορολόγητο όριο στις 5.000 ευρώ, και υποχρεώνει ακόμα και αυτούς που ζουν κάτω από το επίσημο όριο της φτώχιας να καταβάλουν φόρο, απελπίστηκε!   Μένει λέει , από πατριωτικό καθήκον!

Πως άραγε αντιλαμβάνεται αυτό το καθήκον; Να εξοντώσει και τον τελευταίο Έλληνα; Να μην υπάρχει ούτε ένα σπίτι με ηλεκτρικό ρεύμα στην Ελλάδα; Να μη μείνει κανένα παιδί όρθιο στα σχολεία; Να μην υπάρχει σύνταξη  και μισθός πάνω από 500 ευρώ; Να μην υπάρχει πάνω από ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια (αχ, συγνώμη, αυτό είναι αλλουνού);

Ας δώσει σας παρακαλώ κάποιος ένα ποτήρι νερό στον αντιπρόεδρο! Είναι σκληρή δουλειά η εξόντωση του έθνους. Εξουθενωτική. Γι’ αυτό αλλάζουν συχνά οι υπουργοί οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου