ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Είδη διατροφής σε άπορους δημότες θα μοιράσει ο δήμος Ηρακλείου τις γιορτές των Χριστουγέννων

Μια πολύ καλή πρωτοβουλία, που έχει μάλιστα ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι τα οικονομικά του δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αναλαμβάνει φέτος τις γιορτές ο δήμος Ηρακλείου.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (826/2011) που λήφθηκε στη συνεδρίαση της 7ης Δεκεμβρίου και δημοσιεύτηκε σήμερα, εγκρίθηκε η χορήγηση ειδών διατροφής σε άπορους δημότες του Ηρακλείου τις γιορτές των Χριστουγέννων αξίας 22.457,34 ευρώ.

image

Η απόφαση αυτή, σε συνδυασμό και με την πολύ σωστή απόφαση να μη δαπανηθούν 40.000 ευρώ από τη Cyta για τη φωταγώγηση του δέντρου και τη “φιλοξενία” της κας Κοκκίνου, αλλά να ενισχυθούν με το αντίστοιχο ποσό Φιλανθρωπικά Σωματεία της πόλης, Σύλλογοι και ευπαθείς ομάδες, θα δώσουν σίγουρα μια ανάσα στους συμπολίτες μας που πραγματικά χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Μπράβο λοιπόν στο δήμο Ηρακλείου. Γιατί, όπως έχω υποχρέωση να προβάλω τα στραβά κι ανάποδα που πέφτουν στην αντίληψή μου, άλλο τόσο έχω υποχρέωση, αλλά και μεγαλύτερη ευχαρίστηση, να προβάλω μέσα από αυτό το blog τις αξιόλογες προσπάθειες που γίνονται. Πόσο μάλιστα όταν αυτές αφορούν σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Ένα μεγαλύτερο μπράβο όμως αξίζει στους πολίτες του Ηρακλείου, που από τη μια με τη στάση τους ουσιαστικά απέτρεψαν την εν είδει “λαϊκού κέντρου” φιέστα της φωταγώγησης που αρχικά είχε σχεδιαστεί, και από την άλλη με την καθημερινή τους συνεισφορά είτε μέσω συλλόγων είτε μέσω ομάδων στο διαδίκτυο , δείχνουν στην πράξη την αλληλεγγύη τους  στους άπορους συμπολίτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου