ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Μετά την πολεοδομία, μετακομίζει και η Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου σε ιδιόκτητο ακίνητο

image Επιτέλους ο δήμος Ηρακλείου άρχισε να βάζει μια τάξη στο θέμα της στέγασης των υπηρεσιών του, μειώνοντας αρκετά το ποσό σε ενοίκια που θα καταβάλει κάθε χρόνο για το σκοπό αυτό.

Μετά την Πολεοδομία που εντός των ημερών μετακομίζει από το πρώην ξενοδοχείο Εσπέρια στο κτίριο της πλατείας Δασκαλογιάννη εξοικονομώντας ενοίκιο 181.000 ευρώ το χρόνο,  ακολουθεί και η Δημοτική Αστυνομία.

Με την 878/2011 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και σε χρονικό διάστημα 60 ημερών, θα λυθεί η μίσθωση με τους ιδιοκτήτες του ακινήτου που βρίσκεται επί της Εθνικής Αντιστάσεως και Μονής Πρεβέλης, όπου σήμερα στεγάζεται η Δημοτική Αστυνομία. Η υπηρεσία αυτή θα μεταφερθεί  στο Δημοτικό Ακίνητο της Παλαιάς Λαχαναγοράς στην παραλιακή (Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου), όπου εξοικονομήθηκε χώρος. Με τη μεταστέγαση αυτή θα εξοικονομηθούν άλλα 95.000 ευρώ το χρόνο. Τη μετακόμιση θα την αναλάβουν αυτή τη φορά οι Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου, και όχι κάποια ιδιωτική μεταφορική εταιρία όπως στην περίπτωση της πολεοδομίας!

Λεφτά μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά μπορεί να εξοικονομηθούν αρκετά τελικά, αν γίνει σωστή διαχείριση χώρου και ανθρώπινου δυναμικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου