ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

E ρε αναδρομικό φτύσιμο που σας χρειάζεται! Και με τόκο, όπως ακριβώς και τα αναδρομικά που διεκδικείτε!

image Επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα των δικαστικών διεκδικήσεων των αναδρομικών που ζητάνε αρκετοί  συνταξιούχοι, πρώην αλλά και κάποιοι νυν βουλευτές. Και μάλιστα, σε μια περίοδο που συζητιέται ακόμα και η μείωση των κατώτατων αμοιβών στον ιδιωτικό τομέα!

Οι περισσότερες αγωγές των “εκλεκτών” του ελληνικού λαού υποβλήθηκαν το 2007 και διεκδικούν ποσά κατά μέσο όρο της τάξης των 250.000 ευρώ περίπου η καθεμία για αναδρομικές αυξήσεις τουλάχιστον μίας 5ετίας. Δε μένουν όμως σε αυτό, αλλά έχουν ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να διεκδικούν και αποζημίωση για ηθική βλάβη (10.000 έως 15.000 ευρώ), γιατί οι πρώην βουλευτές θεωρούν ότι με τη μη αύξηση (περίπου στο διπλάσιο) των αποδοχών τους, το ελληνικό δημόσιο προσέβαλε την προσωπικότητά τους...

Περίπου 850 αντίστοιχες αγωγές εκκρεμούν στο Ελεγκτικό Συνέδριο (ΕΣ) από συνταξιούχους βουλευτές, που διεκδικούν αναπροσαρμογή συντάξεων για διαφορετικά διαστήματα περίπου της τελευταίας δεκαετίας 9κόποιοι έχουν προσφύγει 2 φορές) . Οι τ. βουλευτές ζητούν περίπου τον διπλασιασμό των αποδοχών τους από το 2000 και μετά, στο ύψος των αποδοχών του προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Διεκδικούν να επεκταθούν και υπέρ τους οι αποφάσεις του «Μισθοδικείου», που το 2006 ικανοποίησε αντίστοιχο αίτημα των δικαστικών λειτουργών, αφού οι αποδοχές του Προέδρου του Αρείου Πάγου, ενώ έπρεπε να είναι το ανώτατο «πλαφόν» στο Δημόσιο, ήταν οι μισές του προέδρου ΕΕΤΤ, αλλά και διευθυντών του υπουργείου Οικονομικών!

Δε θα σταθώ στα ονόματα, αυτά μπορείτε να τα βρείτε παντού. Αυτό που προκύπτει όμως ως συμπέρασμα ΚΑΙ  από αυτή την ιστορία είναι ότι έτσι εξηγείται γιατί η χώρα μας έφτασε εκεί που έφτασε: γιατί όλα αυτά τα χρόνια της δήθεν ακμής, η πλειοψηφία αυτών που βρίσκονταν στα βουλευτικά έδρανα νοιάζονταν ΚΥΡΙΩΣ για την προσωπική τους οικονομική αποκατάσταση! Και δε διστάζουν να ρίξουν ακόμα μια κλωτσιά στην Ελλάδα που καταχρέωσαν τα χρόνια που βρίσκονταν στο προσκήνιο, ακόμα και τώρα που ο κάθε Έλληνας πολίτης χάνει μεγάλο μέρος του εισοδήματός του!

Ε ΡΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου