ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Αναγνώστης: Νέες τεχνικές κλαδέματος στο δήμο Μινώα Πεδιάδας

5Στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας εφαρμόζονται νέες τεχνικές κλαδέματος, και ιδού το αποτέλεσμα.

Αυτές είναι εικόνες που βλέπουν οι επισκέπτες από την είσοδο και τον περιφερειακό δρόμο του Αρκαλοχωρίου.

Χωρίς άλλα σχόλια…

Αναγνώστης

0

3

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Minoistas: Υπάρχει κράτος;

Αναρωτιόμαστε συνέχεια χρόνια τώρα και ειδικά οι κάτοικοι της συμπαθούς συνοικίας της Αγίας Τριάδας Ηρακλείου που βιώνουν και την περισσότερη αδιαφορία της πολιτείας, αν υπάρχει κράτος. Το περιστατικό που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου δυστυχώς ξεχείλισε το ποτήρι της οργής τους και δικαιολογεί την άποψη ότι στο Ηράκλειο για άλλη μία φορά δεν υπάρχει κράτος γιατί σχεδόν όλα είναι σάπια. Μήπως όλοι έχουμε επαναπαυθεί και αφήνουμε να μας κυβερνούν και άνθρωποι οι οποίοι, όπως έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν, ήρθαν για να αρπάξουν και όχι για να προσφέρουν;

Πιο συγκεκριμένα. Το βράδυ της 8ης Αυγούστου γίναμε δέκτες εκατοντάδων μηνυμάτων SMS αλλά και μέσω διαδικτύου από αγανακτισμένους πολίτες του Ηρακλείου για την τραγική κατάσταση στην παραλιακή λεωφόρο. Οι άνθρωποι δικαιολογημένα ήθελαν να ξεκουραστούν για να μπορούν να συνεχίσουν την δουλειά τους μετά από μόλις ...3 ώρες!!!! Η πρώτη μας προσπάθεια να καλέσουμε την αστυνομία στις 4 τα ξημερώματα είχε σαν αποτέλεσμα να σηκώσουν το τηλέφωνο μετά από 32 χτυπήματα!!! Αμέσως καταλάβαμε ότι ενοχλήσαμε τον ύπνο του αστυνομικού που έτυχε να έχει βάρδια εκείνη την ώρα. Αφού δώσαμε τα πλήρη στοιχεία μας ζητήσαμε να στείλουν κάποιο περιπολικό για να σταματήσει την μουσική που ήταν στην διαπασών και προερχόταν από το Club ENVY. Η απάντηση ήταν αποστομωτική διότι ο ίδιος ο αστυνομικός 1ον) Αρνήθηκε να μας δώσει τα στοιχεία του, 2ον) Αρνήθηκε να μας πει που βρισκόταν ο αξιωματικός υπηρεσίας τον οποίο αναζητήσαμε, 3ον) Επικαλέστηκε ότι έχουν ήδη δεχθεί και άλλα παράπονα για το Club ENVY στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, ότι έχουν ήδη επιβάλει πρόστιμο!!!!! και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο. Τελικά αυτός ο αστυνομικός-τηλεφωνητής χωρίς ταυτότητα τι και ποιον υπηρετεί; Πως και από ποιον πήρε άδεια η συγκεκριμένη επιχείρηση μέχρι τις 6 τα ξημερώματα προχθές 8/8/2011 να φιλοξενήσει τον γνωστό καλλιτέχνη κ. Αντώνη Ρέμμο σε χώρο ανοικτό και εντός πόλης; Στην συνέχεια και αφού είχαμε απογοητευτεί από τον αστυνομικό αναζητήσαμε τον Εισαγγελέα στο τηλέφωνο μήπως και μπορεί να κάνει κάτι. Ο ίδιος αφού ένοιωσε έκπληξη αλλά και δυσφορία λόγω του προχωρημένου της ώρας μας υπέδειξε να καλέσουμε την ...αστυνομία!!! Αφού του εξηγήσαμε τι είχε συμβεί μας πρότεινε να υποβάλλουμε ...μήνυση την επομένη το πρωί. Αν και πάνω στην οργή μας είπαμε στον Εισαγγελέα ότι θα κάναμε μήνυση, στην συνέχεια και όπως όλοι γνωρίζετε, ποιος νοήμων και οικογενειάρχης άνθρωπος θα πήγαινε να τα βάλει με το βούρκο και την μαφία της νύχτας; Αν ο Εισαγγελέας ή ο Δήμαρχος που έχουν την εξουσία δεν μπορούν να επιβληθούν, συνοδεία αστυνομικών και να βάλουν λουκέτο σε κάθε επιχείρηση που παρανομεί, περιμένουν με μια απλή κατάθεση μήνυσης ενός αγανακτισμένου πολίτη να συνετιστεί ο κάθε επιχειρηματίας που ακόμη και πρόστιμο να του επιβληθεί θα το πληρώσει και την επόμενη θα κάνει ξανά τα ίδια; Αφήστε που ορθώς πάει το μυαλό πολλών ότι κάποιοι χρηματίζονται για να δίνουν τις απαραίτητες άδειες.

Παλαιότερα λέγαμε ότι το Ηράκλειο έχει στρέψει την πλάτη του προς την θάλασσα και ότι δεν ήταν σωστό. Τώρα που γέμισε η παραλιακή με διασκεδαστήρια κάθε λογής τώρα ξαφνικά δείξαμε πόσο πολιτισμένοι και μοντέρνοι είμαστε;

Ας αναλογιστούμε όλοι πόσο έχουμε συμβάλλει σε αυτό το χάλι που βρίσκεται η πόλη μας και ας κάνει ο καθένας την μικρή ή την μεγάλη του υπέρβαση. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Η ομάδα των Minoistas