ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Υπάρχει και ζωή εκτός Ηρακλείου κύριοι του Εργατικού Κέντρου

pl3Μεγάλη προσπάθεια γίνεται εδώ και μήνες από τους Πολίτες κατά του Χρέους και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου σχετικά με την ανατροπή της επιβολής του έκτακτου τέλους ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, του γνωστού και ως “χαράτσι της ΔΕΗ. Μάλιστα, με την παρουσία τους στο δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, έχει επιτευχθεί η έκδοση απόφασης, στην οποία εκφράζεται η άποψη πλέον και του δήμου Ηρακλείου ότι το τέλος αυτό είναι άδικο, και ότι δε θα επιτραπεί η διακοπή ηλεκτροδότησης σε κανένα σπίτι.

Θα ήθελα όμως να εκφράσω μια απορία: μόνο οι δημότες Ηρακλείου τυγχάνουν της προστασίας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και των Πολιτών κατά του Χρέους;  Οι υπόλοιποι πολίτες του νομού Ηρακλείου είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Ο δημότης Μαλεβιζίου, Χερσονήσου, Αρχανών-Αστερουσίων, Φαιστού, Γόρτυνας , Μινώα Πεδιάδας και Βιάννου δεν έχει οικονομικά προβλήματα; Μπορεί να πληρώσει το χαράτσι;

Και αν οι “Πολίτες κατά του Χρέους” είναι μια καθαρά Ηρακλειώτικη ομάδα ενεργών πολιτών, όπως παρόμοιες ομάδες πιθανόν υπάρχουν και στους άλλους δήμους - αν και δεν έχει ακουστεί ή γραφτεί κάτι παρόμοιο- το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θα έπρεπε να ασχολείται με τους πολίτες όλης της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, τους οποίους και έχει μέλη.

Καλό είναι λοιπόν ο κος Βαρδάκης να ρίξει μια ματιά και λίγο έξω από το Ηράκλειο. Να κάνει μια βόλτα και από τους άλλους δήμους, και να συντονίσει τη δράση του Εργατικού Κέντρου και με αυτή των άλλων ενεργών ομάδων πολιτών που τυχόν υπάρχουν στους υπόλοιπους δήμους. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν  ψηφίσματα και από άλλους δήμους, αντίστοιχα με του δήμου Ηρακλείου, που αντιτίθενται στη διακοπή ρεύματος σε δημότες εξαιτίας μη πληρωμής του Έκτακτου Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Ακινήτων.

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ...ΟΙ ΠΚΧ ΕΚΑΝΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ.ΣΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΝΤΡΑΒΑΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΣΤΟ ΣΓΟΥΡΟΚΕΦΑΛΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΥΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΗΡΘΑΝ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΓΤ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ?ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή