ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τελικά έχει διαβάσει κανείς υπουργός το μνημόνιο;

image "Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο", δήλωσε μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Πρώτη Γραμμή" ο επί δύο χρόνια υπουργός του μνημονίου Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Και χτες βράδυ, στην εκπομπή ‘Ανατροπή” του mega, η άλλη επί μακρόν υπουργός του μνημονίου, η κα Κατσέλη, είπε ότι “το μνημόνιο το είδα ένα Σάββατο πρωί, για 3 ώρες”.

Μέχρι και ο Σημίτης είπε ότι το μνημόνιο επιδείνωσε την κατάσταση…

Τι γίνεται βρε παιδιά; Διάβασε τελικά κανένας υπουργός πλην του Παπακωνσταντίνου το μνημόνιο; Όλοι το παίζουν ανήξεροι τώρα που είδαν ότι το μνημόνιο ήταν σκέτη αποτυχία; Ή έχει να κάνει και με το γεγονός ότι πλησιάζουν κι εκλογές;

Πάντως, όταν σήκωναν το χεράκι τους υπερψηφίζοντας όλα τα νομοσχέδια για να εφαρμοστεί το μνημόνιο, δεν έλεγαν τα ίδια. Έλεγαν ότι έτσι θα σωθεί η Ελλάδα.

Να μην ξεχάσουμε λοιπόν αυτές τις στιγμές που με τα χέρια στην ανάταση ψήφιζαν για την εφαρμογή του μνημονίου που σήμερα κατακρίνουν. Γιατί δεν το έκαναν ούτε μία, ούτε δύο φορές, αλλά κατ’ επανάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου