ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Οι «ατίθασοι» Έλληνες!

Αυτή είναι η κατάσταση και δεν πρόκειται να αλλάξει… Στη Γιάλτα ο κόσμος χωρίστηκε και οι «μεγάλοι» αποφάσισαν ότι η Ελλάδα  «ανήκει εις την δύσιν» και έκτοτε είναι υποχρεωμένη να τηρεί τις «υποχρεώσεις» της, δηλαδή τα «τροφεία» για την τιμή που της κάνει η Δύση για να την δεχτεί στην αγκαλιά της, διαφορετικά θα μπαίνει σε τιμωρία. Αυτό βιώνουμε και σήμερα… Το ατίθασο παιδί που λέγεται Ελλάδα είναι σε τιμωρία, αφού αποτόλμησε να φλερτάρει με την Ανατολή. Θα πρέπει να κατανοήσουν οι ατίθασοι Έλληνες ότι δεν είναι τίποτα χωρίς τον θείο Σαμ…
Είχαμε ένα καλό βιοτικό επίπεδο, ζούσαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με τους κατοίκους άλλων κρατών, ακόμα και πιο προηγμένων από εμάς, ωστόσο σαν ατίθασα πνεύματα που είμαστε, θελήσαμε να «κάνουμε παρέα» με την Ρωσία και την Κίνα, οπότε μπήκαν σε δράση οι διεθνείς «καουμπόηδες» και «σερίφηδες», για να μας επαναφέρουν στην τάξη.
Κάτσε λοιπόν τώρα Έλληνα, χωρίς φράγκο στο παντελόνι, εξουθενωμένος και χωρίς την δυνατότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης για να μάθεις άλλη φορά να είσαι καλό παιδί.
Πάμε λοιπόν και πάλι στο χτεσινό ερώτημά μας, δηλαδή εάν η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες; Φυσικά και ΟΧΙ είναι η απάντηση. Ανήκουμε σε αυτούς που έχουμε την οικονομική μας υποθήκη και σε αυτούς που εξοφλούν τα γραμμάτια, στους Αμερικάνους και στους Γερμανούς.
Ο πολίτης δεν είναι τίποτ’ άλλο από μια αδύναμη σάρκα, χωρίς δυνατότητα κατανόησης των πολιτικών μηνυμάτων και πολύ περισσότερο της κατάστασης, που βιώνει.
Τώρα αυτό που επιδιώκουν είναι η δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής Ελλάδας χωρίς ταυτότητα, χωρίς Ορθόδοξες και Αρχαιοελληνικές ρίζες, μια Ελλάδα της άρνησης, της οποίας οι πολίτες είναι φοβισμένοι, κλεισμένοι στο σπίτι τους, αποχαυνωμένοι από την τηλεόραση, χωρίς να συμμετέχουν στις κοινωνικές διεργασίες.
Διδάξαμε σε όλη την ανθρωπότητα τη Δημοκρατία, ωστόσο εμείς οι ίδιοι δεν συμμετέχουμε. Τις περισσότερες φορές αρνούμαστε ακόμα και την  άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος. Η μεγάλη αποχή ωστόσο από τις εκλογές δημιουργεί ψευδεπίγραφες πλειοψηφίες, αφού εκλέγονται οι «εκλεκτοί» από το 20% των πολιτών, ενώ προηγουμένως οι μισοί βουλευτές «επιλέγονται» με εσωκομματικές διαδικασίες από τους αρχηγούς των κομμάτων και όχι από τον λαό.
Η Ελλάδα μπορεί να φιλοξένησε την σάρκα του Σωκράτη και του Αριστοτέλη, μπορεί να αποτέλεσε την χώρα όπου γεννήθηκε το πνεύμα και ο πολιτισμός, όμως τα εδάφη της όχι μόνο λεηλατήθηκαν αλλά βιάστηκαν και μάλιστα με άγριο και βρώμικο τρόπο. Και το χειρότερο είναι ότι ο βιασμός συνεχίζεται και δεν είναι μόνο σωματικός, αλλά εγκεφαλικός και ψυχικός.
image

Tου Αριστοτέλη Βασιλάκη,
από το greeknews.biz
Το σχόλιό μου:  Αναδημοσιεύω το παραπάνω κείμενο όχι τόσο επειδή συμφωνώ με το πρώτο μέρος περί Ρωσίας κλπ (δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει ή όχι), αλλά επειδή συμφωνώ απόλυτα με το κομμάτι του άρθρου που αφορά στο ερώτημα “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ή όχι”, και ειδικότερα τις δύο τελευταίες παραγράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου