ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Σχεδιάζουν… φόρο για τα αγροτεμάχια και κατάργηση τεκμηρίων για…σκάφη!!! Καμαρώστε σοσιαλιστές!

Είναι απίστευτο! Το υπουργείο Οικονομικών και ο κος Βενιζέλος, όπως γράφει σήμερα η Καθημερινή, σχεδιάζει να επιβάλει ένα φόρο στα αγροτεμάχια!!

image

Δεν εισπράττει, λέει, τίποτα το κράτος από τα χωράφια, και ορισμένα από αυτά έχουν μεγάλη αξία, αφού βρίσκονται ακόμα και …στο Κολωνάκι (που τα είδαν τα χωράφια στο Κολωνάκι τώρα, αυτό είναι άλλη υπόθεση)!! Βέβαια, μας καθησυχάζουν, αφού διαρρέουν ότι αφενός θα τεθεί το θέμα προς συζήτηση κατά το διάλογο φορέων για το νέο φορολογικό σύστημα, αφετέρου λένε ότι η φορολόγηση θα είναι ανάλογη της αντικειμενικής αξίας των αγροτεμαχίων!  Το ότι βέβαια θα αυξήσουν εκ των υστέρων 100% τις αντικειμενικές αξίες και στα χωράφια, δεν το λένε, μας το αφήνουν για έκπληξη!!

Και, ενώ διαρρέουν την επικείμενη φορολόγηση των αγρών, την ίδια στιγμή ρίχνουν στο τραπέζι και την άλλη, εξίσου καταπληκτική ιδέα: να απαλλάξουν από το τεκμήριο διαβίωσης τα σκάφη αναψυχής!!! Δηλαδή, θα παραμείνει το τεκμήριο στα σπίτια, στα αυτοκίνητα, και θα απαλλαγούν τα σκάφη!!! Και αυτό επειδή δηλώθηκαν 3.823 ιδιωτικά σκάφη σε ακινησία! Μα καλά, και οι καταθέσεις πινακίδων αυτοκινήτων φέτος πλησίασαν τις 300 χιλιάδες, και πέρσι έφτασαν τις 200 χιλιάδες, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να αυξήσουν το τεκμήριο και τα τέλη κυκλοφορίας! Φαίνεται όμως ότι για τους “σκαφάτους” έχουν μεγάλη έννοια!!

Βέβαια εκτιμώ ότι τα παραπάνω είναι διαρροές του Υπουργείου Οικονομικών, για να δούνε μέχρι που τους παίρνει και να μετρήσουν αντιδράσεις! Αλλά και μόνο που υπάρχουν σαν σκέψεις, είναι απαράδεκτο, και δείχνει σαφώς την κατεύθυνση του υπουργείου: να φορολογεί τους μικρούς και να απαλλάσσει τους έχοντες!

Καμαρώστε σοσιαλιστές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου