ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μην ψαρώνετε (νο 2)!

image Όσες φορές κι αν άνοιξα αυτές τις μέρες την τηλεόραση - και πιστέψτε με, ήταν ελάχιστες - έπεφτα πάνω στο μεγάλο κατά τα κανάλια θέμα των ημερών: ποιος είναι ο – η βουλευτής με το έμβασμα του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού! Μα πρωινή εκπομπή ήταν, μα δελτίο ειδήσεων, πάντα πρώτο θέμα, με τα παράθυρα να παίρνουν φωτιά!!
Μέχρι και η κουτσή Μαρία στη γειτονιά αυτό συζητούσε! Ποιος είναι ο κλέφτης που έβγαλε τόσα λεφτά έξω, που τα βρήκε, να το βάλουν φυλακή, κλπ. Όχι το ότι η τιμή της λαγάνας και του εφτάζυμου έφτασε εκεί που κανένας χαρταετός δεν κατάφερε να φτάσει, ούτε το ότι οι πολίτες, παρά την κακοκαιρία, στήνονταν σε ουρές για να φάνε τσάμπα ένα κομμάτι λαγάνα και ένα πιάτο φασολάδα. Αυτά ήταν δευτερεύοντα θέματα.
Και μετά και από αυτά, γίνονταν μια μικρή αναφορά και στους εφαρμοστικούς νόμους του μνημονίου 2, που κατά συρροή και με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος κατατίθεντο στη βουλή…
Τι κι αν οι νόμοι αυτοί θα επηρεάσουν τη ζωή μας για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια! Τι κι αν.... στις λεπτομέρειες αυτών των νομοσχεδίων κρύβονται τα χειρότερα! Τι κι αν νομοσχέδια όπως αυτό για την εφαρμογή του PSI πέρασε από την ολομέλεια της βουλής με μόνο 5-6 βουλευτές παρόντες την ώρα της ψηφοφορίας! Τι κι αν από μεθαύριο οι μισθοί θα έχουν μειωθεί κατά 22% ! Μπροστά στο θέμα του βουλευτή με το εκατομμύριο, αυτά δεν είναι σημαντικά για τα κανάλια μας!!
Η επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα συνεχίζεται ακάθεκτη από τα μεγάλα κανάλια. Λες και αν – τονίζω το αν-  βρεθεί ποιος έβγαλε έξω το εκατομμύριο, η δική μου ζωή θα καλυτερεύσει από αύριο. θα κινδυνεύει λιγότερο η δουλειά μου, ο μισθός μου, η επιχείρησή μου. Θα βελτιωθούν οι προσφερόμενες από το κράτος υπηρεσίες υγείας (ποιες;;;)!   Αφήστε που , κατά ένα περίεργο τρόπο, όλα θα είναι νόμιμα στη συναλλαγή αυτή, γιατί κάποιο συγγενικό πρόσωπο του βουλευτή θα έχει επιχείρηση που δικαιολογεί τέτοιου είδους συναλλαγές!
 Μην ψαρώνετε λοιπόν! Επικεντρωθείτε στα πραγματικά προβλήματα των ημερών και της ζωής. Και δώστε τις μάχες σας γι’ αυτά. Και αφήστε τα μεγαλοκάναλα να συνεχίσουν τον κατήφορο που έχουν πάρει. Σε λίγο καιρό θα τα παρακολουθούν μόνο οι οικογένειες των μεγαλομετόχων τους και των πληρωμένων δημοσιογράφων τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου