ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Στο χέρι μας η καταψήφιση των νέων μέτρων!

imageΤρεις όρους έθεσε ο Πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, λίγο μετά τη λήξη των εργασιών των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες προς τη χώρα μας, ώστε να υπάρξει η καταβολή του νέου δανείου:
  • Να εγκριθεί από τη βουλή το νέο πακέτο μέτρων που συμφωνήθηκε με την ΤΡΟΙΚΑ την Κυριακή.
  • Να εξευρεθούν πρόσθετες περικοπές ύψους 325 εκατ. ευρώ για το 2012.
  • Η παροχή «ισχυρών δεσμεύσεων» από τους πολιτικούς αρχηγούς για την εφαρμογή του προγράμματος και μετά τη διεξαγωγή εκλογών.
Για τους 2 τελευταίους, δεν μπορούμε να κάνουμε ως πολίτες και πολλά. Για τον πρώτο όμως, που είναι και ο βασικότερος, μπορούμε!

Με τη στάση μας, να αποτρέψουμε την έγκριση του νέου πακέτου μέτρων από τη βουλή. Να βγούμε στους δρόμους! Να ξεσηκωθούμε! Να βρούμε τους βουλευτές μας, και να τους πείσουμε να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα! Να τους δώσουμε να καταλάβουν με όλους τους τρόπους ότι είναι η καταστροφή των Ελλήνων! Και αν ψηφίσουν αυτά τα μέτρα, δε θα μπορέσουν να βγουν ξανά έξω από το σπίτι τους και το γραφείο τους! Γιατί τότε, δε θα έχουμε τίποτα να χάσουμε πλέον!
Τα πολλά και ωραία λόγια είναι φτώχεια, σαν κι αυτή που πάνε να μας επιβάλλουν προκειμένου να αποπληρωθεί ένα χρέος που έχει ήδη πληρωθεί πολλές φορές. Πλέον χρειάζεται δράση.
Και για εσάς που μένετε ακόμα στους καναπέδες σας, μη γελιέστε. Αφορά κι εσάς. Κι αν για κάποιο λόγο δεν έχετε νοιώσει ακόμα τις καταστροφικές συνέπειες της εφαρμοζόμενης πολιτικής, θα τις νοιώσετε με τον πιο βίαιο τρόπο αν ψηφιστούν τα μέτρα αυτά. Και πολύ σύντομα, δε θα έχετε ούτε καναπέδες να αράξετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου