ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Αντίσταση. Αντίσταση. Αντίσταση!

Γράφει ο "anthropakos"

image Σωπάτε, αδέλφια. Μιλάει, λέει, ο..."πρωθυπουργός μας"! Ο βολεμένος, πάμπλουτος, προκλητικά υψηλόμισθος και στενός συνεργάτης των Γερμανογαλλικών και αμερικανικών συμφερόντων. Ο Λουκάς Παπαδήμος! Ναι!!!! Να τον ακούσουμε. Μας καλεί, να σφίξουμε το ζωνάρι ακόμα περισσότερο - καθώς ο ίδιος μες στα σαλόνια της φασιστικότερης εξουσίας που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα  θα γεύεται το μαύρο χαβιάρι, τον σολομό και τους αστακούς - και να πεινάσουμε, για το..."΄καλό", λέει, "της πατρίδας μας"!
Ποιας πατρίδας ρε; Αυτής που ξεπουλήσατε; Εκτός και αν εννοεί, βέβαια...
(που αυτό εννοεί), του μεγάλου κεφαλαίου. Να σωθεί το ευρώ. Οι τράπεζες. Οι καπιταλιστές όλου του κόσμου. Οι αδίσταχτοι μεγαλοεπιχειρηματίες, που αν πτωχεύσει και επίσημα η Ελλάδα, θα χάσουν πολλά από τα πλούτη τους. Τα πλούτη που αποκόμισαν, όχι δουλεύοντας σκληρά. Αλλά κλέβοντας. Καταληστεύοντας τους λαούς.

Xθες, δάκρυσα μες στον κόσμο. Ήταν μια ιστορική βραδιά για το Ηράκλειο. Πιστεύω ότι ήταν μια μεγάλη λαϊκή εξέγερση, που όμοια της, δεν έχει ξαναζήσει το Ηράκλειο και η Κρήτη γενικότερα. Το απόγευμα της Κυριακής είναι ακόμα κρισιμότερο. Τα λαϊκά μέτωπα να δυναμώσουν. Ο λαός έχει δύναμη. Μπράβο στον γιατρό Γιάννη Μιχελογιαννάκη. Η αποψινή του παρουσία στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ ΤV έσωσε την αξιοπιστία του. Για τους υπόλοιπους βουλευτές - πλην του Κριτσωτάκη του ΣΥΡΙΖΑ - τι να πω. Συγνώμη παιδιά για το φτύσιμο που θα σας κάνουμε αύριο το βράδυ. Φιλική συμβουλή. Μετά τη θετική σας ψήφο στην χουντογερμανική βουλή σας, καλύτερα να μη γυρίσετε στην Κρήτη. Καθίστε στην Αθήνα. Σας το λέω πολύ φιλικά, γιατί δεν ξέρω ποιο θα είναι το λαϊκό ξέσπασμα εναντίον σας.
Καληνυχτώ προς το παρόν και κλείνω με τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα από τώρα και μετά...
Αντίσταση. Αντίσταση. Αντίσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου