ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Στην αλληλεγγύη είμαστε όλοι συμβατοί δότες!Δημήτρη, στην υγειά σου! (φώτ)

DSC05351
Ο Δημήτρης Καββαδίας είναι ένα νεαρό παιδί 32 ετών από την πόλη μας που πριν ενάμιση χρόνο έμαθε ότι πάσχει από μια ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου όταν πήγε στο ΠΑΓΝΗ λόγω μιας αδιαθεσίας. Αρχικά η διάγνωση ήταν Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία (ΟΛΛ)και ο Δημήτρης ξεκίνησε χημειοθεραπεία που θα διαρκούσε ένα χρόνο. Δυστυχώς όμως, μετά την τελευταία του χημειοθεραπεία οι εξετάσεις έδειξαν ότι πάσχει απο Οξεία Μυελογενής Λευχαιμία (ΟΜΛ). Πρόκειται για μια σπάνια και αρκετά επιθετική μορφή καρκίνου του οποίου η θεραπεία απαιτεί μεταμόσχευση μυελού των οστών. Έκτοτε ....
ο Δημήτρης δίνει μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο περιμένοντας να βρεθεί συμβατός δότης. Εάν όντως ο Δημήτρης σταθεί τυχερός, θα ξεκινήσει ένα νέο κύκλο μάχης με τη νόσο, στο Παπανικολάου,στη Θεσσαλονίκη για περίπου έξι μήνες. Η θεραπεία και η διαμονή του στη Θεσσαλονίκη απαιτούν πολλά έξοδα, στα οποία ο Δημήτρης δεν μπορεί να ανταπεξέλθει εύκολα, καθώς είναι άνεργος 2 χρόνια τώρα και έχει χάσει και τους δύο του γονείς. Στο πλευρό του έχει λιγοστούς συγγενείς, την αδελφή του, τους φίλους του και όλους εσάς! Ο Δημήτρης δεν είναι ένας ξένος, είναι ένας συνάνθρωπος μας όπως τόσοι άλλοι, είναι μέρος της μεγάλης μας οικογένειας που λέγεται «κοινωνία»!
Η γιορτή που οργανώνεται  στη Λότζια, Βασιλική Αγίου Μάρκου, Ηράκλειο την  Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου από τις 10:00 π.μ. είναι κυρίως συμβολική, με σκοπό να δείξουμε όλοι στον Δημήτρη ότι ότι δεν είναι μόνος στη μάχη που δίνει.
DSC05350
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το παζάρι και από τα μουσικά συγκροτήματα θα κατατεθούν στο λογαριασμό του Δημήτρη με στόχο να τον ανακουφίσουν στα έξοδά του.
Στην αλληλεγγύη είμαστε όλοι συμβατοί δότες!
DSC05352_1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου