ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ιστορική μέρα.

image “Ημέρα ιστορικής σημασίας” χαρακτήρισαν Παπαδήμος και Βενιζέλος τη σημερινή. Και αναμφισβήτητα είναι.

Είναι ιστορική μέρα, επειδή δεχτήκαμε να πάρουμε άλλο ένα δάνειο, για να ξεπληρώσουμε για ακόμα μια φορά τα παλιότερα. Και, όπως συμβαίνει κατά καιρούς με τις τράπεζες και την εφορία, μας έκαναν διακανονισμό, με διαγραφή μέρους των πανωτοκίων.

Είναι ιστορική μέρα, επειδή δεχτήκαμε τα χρήματα του δανείου αυτού να μη χρησιμοποιούνται για της ανάγκες της Ελλάδας και των Ελλήνων, παρά μόνο εφόσον έχουν πρώτα εξοφληθεί τα προηγούμενα δάνεια που λήγουν.

Είναι ιστορική μέρα, επειδή δεχτήκαμε να έχουμε όχι ένα, αλλά πολλούς επιτρόπους από άλλες χώρες μόνιμα εγκαταστημένους στη χώρα μας , να καθορίζουν τις τύχες των Ελλήνων.

Είναι ιστορική μέρα, επειδή από σήμερα οι δανειστές μας θα μπορούν να διεκδικούν τη δημόσια περιουσία μας, με τις ευλογίες της Ελληνικής βουλής.

Είναι ιστορική μέρα, γιατί από σήμερα θα περιοριστεί δραματικά η πρόσβαση των Ελλήνων πολιτών στην εργασία, στην υγεία, στην παιδεία, στη στέγη.

Είναι ιστορική μέρα, γιατί, ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, η πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος και τα ΜΜΕ πανηγυρίζουν για το κατόρθωμα αυτό.

Είναι πράγματι ιστορική μέρα. Όπως η 28η Οκτωβρίου 1940 που οι Γερμανοί μπήκαν στην Ελλάδα, και η 27η Απριλίου του 1941, που μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα και κατέβασαν την Ελληνική σημαία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου