ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Να συνταχθεί άμεσα σημείωμα με τις συνέπειες της αποδοχής των προτάσεων της ΤΡΟΙΚΑ

image Αργά το βράδυ, ήρθε η φαεινή ιδέα στον Παπαδήμο: να συνταχθεί σημείωμα από  το υπουργείο Οικονομικών και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στο οποίο θα αναγράφονται οι συνέπειες για τη χώρα σε περίπτωση που η Ελλάδα χρεοκοπήσει. Για να γνωρίζει, λέει, ο ελληνικός λαός ποιες θα ήταν οι συνέπειες μιας χρεοκοπίας της χώρας και μιας πιθανής κατά συνέπεια εξόδου από την ευρωζώνη και το ευρώ… Και πιθανότατα θα αναγνωστεί σήμερα το σημείωμα μετά τη συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Πρέπει να το παραδεχτούμε: ούτε ο Παπανδρέου δεν είχε τέτοιες ιδέες! Το μόνο που απομένει είναι να δούμε …
σε ποιο ακριτικό νησί θα πάει ο Παπαδήμος για να μας το διαβάσει, κι αν θα έχει επιχείλιο έρπητα!!!
Όμως έχω μερικές σοβαρές απορίες:
Συζητούν με την τρόικα τόσο καιρό, κι έχουν δεχτεί τόσα μέτρα και τόσες παράλογες απαιτήσεις, χωρίς να γνωρίζουν οι ίδιοι τι σημαίνει χρεοκοπία; Χωρίς να γνωρίζουν οι ίδιοι τις ακριβείς συνέπειες μιας άρνησης της πρότασης των δανειστών μας; Χρειάζεται να συνταθεί ειδικό σημείωμα τώρα;
Και γιατί δεν έδωσε εντολή ο κος Παπαδήμος να συνταχθεί κι άλλο ένα σημείωμα, που θα περιέχει όλες τις συνέπειες για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό που απορρέουν από την αποδοχή της πρότασης και των απαιτήσεων των δανειστών μας;  Γιατί να αναδειχτεί μονάχα η μία πλευρά;
Η απάντηση φίλοι μου είναι απλή: μα, γιατί ο κος Παπαδήμος συνεχίζει την πολιτική του κου Παπανδρέου, και προσπαθεί με εκβιασμούς και με την παρουσίαση της μισής αλήθειας να τρομοκρατήσει τους Έλληνες, για να δεχτούν ότι αποφασίσουν αυτός, το τρίο των πολιτικών αρχηγών που τον στηρίζουν, η Τρόικα και όσοι είναι πίσω από αυτούς! Γιατί και ο κος Παπαδήμος εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα, που μάλλον διαφέρουν από αυτά του ελληνικού λαού!
Ένας πρωθυπουργός που νοιάζεται για το λαό της χώρας του, ποτέ δε θα παρουσίαζε μόνο τη μία όψη του νομίσματος. Και σε καμία περίπτωση, δε θα αποφάσιζε ερήμην του , ειδικά όταν δεν έχει λάβει καμία τέτοια εντολή. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για ένα πρωθυπουργό που επιβλήθηκε στους Έλληνες μέσα από αντισυνταγματικές διαδικασίες.
ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΣΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου