ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Δ.Τ: Κάλεσμα για την 25η του Μάρτη

Ο Σύλλογος Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Ηρακλείου καλεί κάθε κίνηση και συλλογικότητα καθώς και όλο τον κόσμο της Κρήτης να κατέβει στον δρόμο την Κυριακή, να πραγματοποιήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την παρέλαση του λαού, για να διώξουμε τρόικα-κυβέρνηση και τους ντόπιους υπηρέτες τους!! Να γίνει η 25η Μάρτη μέρα έκφρασης της λαϊκής οργής απέναντι σ'αυτούς που ξεπουλούν την χώρα!!image
Ακολουθεί το κείμενο που μοιράζουμε αυτές τις μέρες στην πόλη:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ
ΠΑΡΑ «ΕΘΝΙΚΑ ΣΩΣΜΕΝΟΣ», ΜΕ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ

Από το «Η Ελλάδα στους Έλληνες»και το «ο λαός στην εξουσία» οι μεταλλαγμένοι σωτήρες της αλλαγής, υποστηριζόμενοι από τα δεξιά δεκανίκια τους ξεγέλασαν-χλεύασαν-ταπείνωσαν τους έλληνες πολίτες.
Έριξαν την χώρα στα νύχια του ΔΝΤ, υπογράφοντας μνημόνια υποτέλειας, με πρόσχημα την δήθεν σωτηρία της χώρας. Ως σύγχρονοι ραγιάδες κουβάλησαν ξένους τοποτηρητές και επιτρόπους, παρέδωσαν γη και ύδωρ, ξεπουλώντας τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, υποθηκεύοντας το μέλλον των επόμενων γενιών.
Αφού επι χρόνια καταλήστευαν με τις πολιτικές τους την δημόσια περιουσία, τώρα χαρίζουν αφειδώς χρήματα σε τραπεζίτες και μας προστάζουν να ζούμε καταχρεωμένοι, μέσα στην φτώχεια και την μιζέρια, εμείς και τα παιδιά των παιδιών μας.
ΩΣ ΠΟΤΕ;
Οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, τα κινήματα από τα κάτω και ο κάθε ενεργός πολίτης ξεχωριστά, καλούμαστε να ισχυροποιήσουμε με την δράση μας το ρεύμα της αναγέννησης ενάντια στον πολιτικό μεσαίωνα που μας επιβάλλουν.
Τους δείξαμε την δύναμή μας στις κινητοποιήσεις μας, όπως και στην 28η Οκτωβρίου, που τους πήραμε στο κυνήγι. Πλέον μας φοβούνται.
Το μόνο χρέος μας είναι σε αυτούς που αγωνίστηκαν πραγματικά για να ζούμε ελεύθεροι, χωρίς ζυγούς-μνημόνια-επιτρόπους.
Καθήκον μας να διώξουμε τους σύγχρονους νενέκους που πρόδωσαν τα όνειρά μας και αλυσόδεσαν τις ζωές μας
ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/3 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΡΟΙΚΑ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου