ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Δ.Τ: Δεν άντεξαν και ματαίωσαν τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

Η προσπάθεια ελέγχου των λαϊκών αντιδράσεων με κιγκλιδώματα, με πρωτοφανή αστυνομοκρατία και με μεταφορά του χώρου της παρέλασης οδήγησε τελικά στην ματαίωσή της.
image
Η απόφαση της ακύρωσης δεν ήταν απόφαση του λαού. Τους βαρύνει απόλυτα. Είναι ανεξήγητη τη στιγμή που όλος ο κόσμος είχε ειρηνικά παραταχθεί για να την παρακολουθήσει.
Οι Πολίτες κατά του Χρέους δεν αποδέχονται την πρόφαση ότι υπήρχε πρόβλημα για την ασφάλεια των μαθητών. Η παρέλαση έπρεπε να πραγματοποιηθεί. Εκείνοι όμως ...
έβαλαν μπροστά τους μαθητές ως ασπίδα για να επιβάλλουν τη δήθεν αποδοχή τους από την κοινωνία.
Δεν τρώμε κουτόχορτο. Τα τερτίπια τους δεν περνούν. Στην αρχή τρομοκράτησαν με τη ρίψη χημικών και την επίθεση σε πολίτες από τις δυνάμεις καταστολής, ενέργεια για την οποία δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη. Ύστερα προσπάθησαν να επιρρίψουν την ευθύνη στους λαϊκούς αγώνες, στις αντιδράσεις και τις αποδοκιμασίες.
Είχαν προειδοποιηθεί να πάρουν την απλή απόφαση. Να μην εμφανιστούν στην παρέλαση. Να αφήσουν το λαό ελεύθερο να γιορτάσει την επέτειό του. Δεν άκουσαν. Και όσο θα συνεχίζουν να μην ακούν θα είναι αποδέκτες της λαϊκής οργής.
Πρέπει να φύγουν. Είναι ο μόνος τρόπος για να εκτονωθεί η λαϊκή αγανάκτηση ενάντια σε αυτούς που πρωτοστατούν στο ξεπούλημα της χώρας και στην εξαθλίωση του λαού.
Πολίτες κατά του Χρέους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου