ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Δ.Τ: Ξενάγηση στο κτήριο του Ηρώου στην Πλατεία Ελευθερίας

image
Σε μια περίοδο διαρκούς μετασχηματισμού της καθημερινής μας συνθήκης, θεωρούμε πως η έμπρακτη εναντίωσή μας στους μηχανισμούς της λήθης, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη συμβολή στην υπεράσπιση και την ανάδειξη της συλλογικής Μνήμης και της ταυτότητας του Τόπου μας.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας μας για την επαφή και τη γνωριμία με τις πολύπλευρες αναφορές που χαρακτηρίζουν ιστορικά την εξέλιξη του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος της περιοχής μας και τη διαμόρφωση των πόλεων και των οικισμών της Κρήτης («Τόπου διήγησις»), σας καλούμε ...
στην πρώτη επίσκεψη-ξενάγηση που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, και ώρα 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, στο άγαλμα του Ελ.Βενιζέλου.
Η παρουσία μας εκεί αποτελεί εκτός των άλλων και την καλύτερη απόδοση ουσιαστικής τιμής για τον προσεχή εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα γίνει ξενάγηση για το κτίσμα του Ηρώου από τον Αρχαιολόγο Γιώργο Τζωράκη, Πρόεδρο του Σ.Ε. Αρχαιολόγων Κρήτης και τον Αρχιτέκτονα και αντιπρόεδρο της Δ.Ε. του ΤΕΕ-ΤΑΚ, Οδυσσέα Σγουρό. Μετά την ξενάγηση θα ακολουθήσει, για όσους θέλουν να συμμετέχουν, συνάντηση στο ρακάδικο  ‘Πράσινες Πόρτες’ , επί της οδού Πεδιάδος 20 για περισσότερη συζήτηση απολαμβάνοντας καφέ, ούζο ή ρακί.
Σας περιμένουμε όλους
Συντονιστικό φορέων για την προστασία και την ανάδειξη του Ηρώου στην Πλατεία Ελευθερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου