ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μαζί ζωντανεύουμε την πόλη μας!

Μετά τις πρωτόγνωρες θερμοκρασίες που βιώσαμε αυτό το χειμώνα ήλθε η ώρα επιτέλους να ευχαριστηθούμε επιτέλους την Άνοιξη.
imageΤο ραντεβού μας αυτή την φορά θα είναι την Κυριακή 1 Απριλίου 10-12 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου μπροστά από το άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη όπου εκεί θα σας περιμένουν μέλη των Minoistas με 1.000 φυτά, προσφορά 4 ανθοπωλών και φυτωριούχων της πόλης μας, για να μετατρέψουμε την γκρίζα πόλη μας σε ένα μπαξέ. Η συμβολική μας κίνηση γίνεται για να…
δώσουμε πιο πολύ το εύναυσμα σε όλους τους συμπολίτες μας να ασχοληθούν με το περιβάλλον, την φύση και τις μυρωδιές των λουλουδιών. Ελάτε να πάρετε δωρεάν το φυτό ή το λουλούδι της αρεσκεία σας (ένα ο καθένας) και μαζί να  βάλουμε την αρχή για να ζωντανέψουμε τα παραμελημένα παρτέρια μας, την ταράτσα του σπιτιού μας, την βεράντα μας, το παράθυρό μας. Την προσπάθειά μας στηρίζουν μέχρι αυτή την στιγμή: ο φυτωριούχος κ. Χαχλάκης Στυλιανός (Καρτερός), τα ανθοπωλεία Βεκράκης (Έβανς), Cactus Center-Παπαδάκης Αλέξανδρος (Καρτερός) και η κ. Μαρίνα Καλουδάκη-Πετράκη (Κνωσσού).  Η πρόσκληση για την δωρεάν προσφορά φυτών στους συμπολίτες μας, είναι ανοικτή και μπορεί να συμμετέχει όποιος φυτωριούχος ή ανθοπωλείο επιθυμεί. Όσοι από εσάς θέλετε να συμμετέχετε αλλά αδυνατείτε να τα φέρετε την Κυριακή το πρωί μπορείτε να μας στείλετε στο e-mail:  minoistas@gmail.com την προσφορά σας. Στην συνέχεια μέλη της εθελοντικής μας ομάδας θα έλθουν από τον χώρο σας για να τα παραλάβουν και να τα προσφέρουμε μαζί με τα υπόλοιπα που θα μαζευτούν.
Σας περιμένουμε.
Minoistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου