ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πάρτε μια ιδέα για το κατοχικό δάνειο κε Σαχινίδη όσο ψάχνετε για το Φάκελο στο υπουργείο Οικονομικών!

Με έκπληξη πληροφορήθηκε χτες ο Ελληνικός λαός δια στόματος του υπουργού οικονομικών κου Σαχινίδη ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για το κατοχικό δάνειο!

Ο κος Σαχινίδης είπε μιλώντας στη βουλή: «Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις. Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. Ρώτησα να με ενημερώσουν οι υπηρεσίες αν υπάρχουν κάποια στοιχεία για τις απαιτήσεις της Ελλάδας, αλλά δεν προέκυψε κάτι. Κάποτε υπήρχε ένα τμήμα και ένα αρχείο που αφορούσε πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω πρόσβαση και το αναζητώ. Θα θέσω υπ’ όψιν σας κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο». Ο υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γ. Παπαδάκης δε,  είχε δηλώσει προσφάτως στην Βουλή ότι η ΤτΕ «δεν διαθέτει τα πρωτότυπα στοιχεία για το δάνειο, τα οποία προφανώς βρίσκονται στο υπουργείο Οικονομικών»!  Τα οποία στοιχεία όμως από το Οικονομικών έχουν... εξαφανιστεί!
Κι επειδή μάλλον θα τους πάρει πολύ χρόνο να ψάχνουν, μήπως να έριχναν μια ματιά στο παρακάτω βιβλίο, που αναφέρεται με λεπτομέρεια στα ποσά που δόθηκαν από την Ελλάδα στη Γερμανία κατά τη διάρκεια της κατοχής;
Δείτε το βιβλίο "Αριθμοί και κείμενα των εξόδων κατοχής και η αξίωσις της Ελλάδος", του κου Παναγιώτη Β. Δερτιλή παρακάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου