ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Πόσες παρατάσεις θα δοθούν ακόμα για το έργο στη Λ. Δημοκρατίας;

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Κι όμως! Ενώ οι δημότες ταλαιπωρούνται αφάνταστα, ενώ ο εργολάβος δε λέει αν σοβαρευτεί και να δουλέψει όπως πρέπει, ενώ τα ατυχήματα στη Λ. Δημοκρατίας, ένα από τους κεντρικότερους δρόμους του Ηρακλείου συμβαίνουν το ένα μετά το άλλο (δείτε εδώ κι εδώ κι εδώ),  ο δήμος Ηρακλείου δίνει κι άλλη παράταση στον … ERGOλάβο για να τελειώσει το συγκεκριμένο έργο ανακατασκευής της νησίδας και των πεζοδρομίων!
Με την 92/2012 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, χορηγείται στις  επιχειρήσεις ERGO- Kαλουδάκης ΑΕ – Αλφα Δέλτα Κατασκευαστική Α.Ε. η δεύτερη κατά σειρά παράταση για την ολοκλήρωση του έργου, ενώ έχει γίνει δεκτή και μια δίμηνη διακοπή εργασιών!
Το έργο έπρεπε κανονικά να έχει ολοκληρωθεί στις 10-11-2011, αλλά με αυτά και μ’ αυτά...
παρατείνεται η λήξη του για τις 15-4-2012! Οι κάτοικοι της Λ. Δημοκρατίας λοιπόν αλλά και οι οδηγοί θα πρέπει  να περιμένουν να έρθει το Πάσχα μήπως και δουν ανάσταση!
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Δεν ξέρω ποιοι λόγοι συντρέχουν και δίνεται άλλη μια παράταση σε αυτό το έργο. Προσωπικά νομίζω ότι ο συγκεκριμένος εργολάβος και δεν κάνει σωστή δουλειά, και δεν τηρεί τα μέτρα ασφαλείας, και καθυστερεί χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες που να δικαιολογούν καθυστερήσεις.
Κάποια στιγμή λοιπόν θα πρέπει ο δήμος Ηρακλείου, αντί να τον χαϊδεύει με  παρατάσεις (έστω και χωρίς αναθεώρηση, δηλαδή χωρίς έξτρα όφελος), να του σφίξει τα λουριά… Κι ας είναι ο αγαπημένος του εργολάβος…
Και μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά θα έρθει το Πάσχα και το έργο δε θα έχει ακόμα τελειώσει…

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που είστε εσείς και φροντίζετε να μαθαίνουν οι ηρακλειώτες κάποιες αλήθειες που συνήθως δεν περνούν στα άλλα ΜΜΕ. Δυατυχώς η περίπτωση αυτή δεν είναι η μοναδική. Οι παρατάσεις αποτελούν τον κανόνα στο Δήμο Ηρακλείου. Μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό των έργων του Δήμου τελειώνει στην ώρα του. Στις περισσότερες των περιπτώσεων η παράταση συνοδεύετει και με αύξηση του κόστους. Πάντα υπάρχουν δικαιολογίες από τη δημοτική αρχή. Η αλήθεια όμως είναι μόνο μια και την εντοπίσατε σωστά. Είναι η συμπεριφορά της δημοτικής αρχής. Και τελειώνω ενημερώνοντάς σας πως δώσανε παράταση και στα Αχτάρικα μέχρι το Δεκέμβρη.

    Κ. Καμπιτάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κε Καμπιτάκη. Αλλά δε νομίζετε ότι θα έπρεπε και εσείς, ως αντιπολίτευση, να ενημερώνετε περισσότερο τους δημότες για όλα αυτά τα θέματα; Δε νομίζω ότι αρκεί η καταψήφιση της απόφασης. Θα πρέπει να υπάρχει και ευρύτερη γνωστοποίηση.

    Για τα Αχτάρικα πέρα από την παράταση, υπάρχουν και άλλα ζητήματα, και θα αναφερθώ συνολικά μόλις μαζέψω στοιχεία, γιατί δε μου αρέσει να γράφω χωρίς αποδείξεις ή συγκεκριμένες πληροφφορίες.

    Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι το παρόν ιστολόγιο δεν αποτελεί ΜΜΕ. Και αυτός είναι ο λόγος που εδώ γράφονται πράγματα που δε γράφονται σε εφημερίδες και ειδησεογραφικά portals.

    ΑπάντησηΔιαγραφή