ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ακούσατε τίποτα; Ήταν… η σιωπή του Καραμανλή που έσπασε!

image Οι “κύκλοι” διαλύθηκαν. Αυτοί που συνήθως διέρρεαν τα λόγια του μέγιστου πρώην , σίγησαν για να μιλήσει ο ίδιος. Και ένας εκκωφαντικός θόρυβος ακούστηκε απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα… Ήταν η σιωπή του Καραμανλή που “έσπασε”!

Ο πρώην πρωθυπουργός θυμήθηκε ξαφνικά ότι… είναι παράγοντας στη χώρα μας! Βέβαια εδώ και 2,5 χρόνια έχει εντελώς ξεχάσει ότι ήταν πρωθυπουργός της από το 2004 μέχρι το 2009! Ένα διάστημα στο οποίο το έλλειμμα της χώρας σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από -6,6% του ΑΕΠ το 2004  έφτασε στο -15,6 %  και το χρέος της Κυβέρνησης από το  109,3 % στο 129,4% του ΑΕΠ. Και γι’ αυτά, δεν έχει βγει ακόμα να πει ούτε μία κουβέντα! Όπως δεν έχει πει κουβέντα για κανένα άλλο μεγάλο ζήτημα, όπως οι μίζες της Ζίμενς, το Βατοπαίδι, το μνημόνιο, τις δικές του γενικότερες ευθύνες για την κατάσταση της χώρας. Για την αποτυχία της “κάθαρσης” και της “επανίδρυσης του κράτους”, που επί πρωθυπουργίας του είχαν γίνει σημαία!

Τώρα βέβαια έχουμε εκλογές. Αυτό φαίνεται για τον κο Καραμανλή είναι σπουδαιότερος λόγος για να μιλήσει. Και βέβαια, μετά τις εκλογές, θα αποσυρθεί και πάλι στη Ραφήνα, να συνεχίσει τις πολύχρονες διακοπές του..

Άντε βρε Κωστάκι, καλοκαίρι έρχεται, καλά μακροβούτια σου εύχομαι! Και άσε τα υπόλοιπα στους “κύκλους’ σου! Να μη μείνουν και αυτοί άνεργοι σε μια τέτοια δύσκολη για τα εργασιακά εποχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου