ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ηχητικό: Δημήτρης Βολιτάκης, ιδιοκτήτης Ηρώου: Ο δήμαρχος Κουράκης μου είπε “γιατί δεν κάνεις ότι έκανα εγώ στο Ξενία, να του δώσεις μια να πέσει;”

image Τη Μεγάλη Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012, στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Κρήτη με το Νίκο Ψιλάκη, φιλοξενήθηκαν τα  μέλη του Συντονιστικού για τη σωτηρία του Ηρώου Ηρακλείου κα Λιάνα Σταρίδα, κα Φανή Παπαδάκη-Κουτσουμπού και κος Τζωράκης Γιώργος, για να εκθέσουν τις απόψεις των φορέων που εκπροσωπούν σχετικά με το θέμα χαρακτηρισμού του Ηρώου της πλατείας Ελευθερίας του Ηρακλείου ως νεώτερο μνημείο.
Στην εκπομπή παρενέβη ένας από τους φερόμενους ιδιοκτήτες της έκτασης στην οποία έχει χτιστεί το Ηρώο, ο κος Δημήτρης Βολιτάκης,  και ευθαρσώς δήλωσε μεταξύ άλλων για το Ηρώο:
“Ο ίδιος ο δήμαρχος μου έχει πει εμένα 10 φορές : “γιατί δεν κάνεις Δημήτρη αυτό που έκανα εγώ στο ΞΕΝΙΑ, να του δώσεις μια να πέσει;” 
Και όταν ο δημοσιογράφος έκπληκτος, μη πιστεύοντας τα αυτιά του, τον ρώτησε: “ποιος σας το είπε αυτό”, ο κος Βολιτάκης επανέλαβε: Ο κος Κουράκης, ο κος δήμαρχος , δέκα φορές, όχι μία”. “Σας είπε να το κατεδαφίσετε”; συνέχισε ο δημοσιογράφος. “Βεβαίως”, απάντησε ξανά ο κος Βολιτάκης. “Αυτό είναι βόμβα”, αναφώνησε ο δημοσιογράφος, για να λάβει την απάντηση: “Βόμβα; εγώ θα τη σκάσω τη βόμβα, κι όποιον πάρει”!
Ακούστε τις δηλώσεις του κου Βολιτάκη στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί:

Βέβαια, από την εκπομπή αυτή και μετά, δεν ξανακούστηκε τίποτε απολύτως για τις φερόμενες δηλώσεις του δημάρχου Ηρακλείου κου Κουράκη! Κανένα κανάλι, καμία εφημερίδα, κανένα ειδησεογραφικό portal δεν ανέφερε το παραμικρό γι’ αυτή τη “βόμβα”!!
Ε λοιπόν κε Βολιτάκη, κι εγώ μαζί σας στο τελευταίο που είπατε, και όλο το Ηράκλειο!  Τη σκάμε τη βόμβα , και καλούμε τον κο Κουράκη να πάρει επίσημα θέση και γι’  αυτά που υποστηρίξατε στο Ράδιο Κρήτη, αλλά και για την ουσία της υπόθεσης! Και αν τα έχει πει όντως αυτά, είναι ένα δείγμα γραφής του χαρακτήρα του αλλά και τις πολιτικής του. Αν όχι, τότε εσείς θα βγείτε ψεύτης σε όλο το Ηράκλειο.
Ακούστε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα της εκπομπής του Ράδιο Κρήτη με το Νίκο Ψιλάκη της Μεγάλης Δευτέρας 9 –4- 2012 που αναφέρεται στο Ηρώο Ηρακλείου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου