ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

O σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων για την επίσκεψη Βενιζέλου στο Ηράκλειο

image Ο σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων καλωσορίζει στην πόλη του Ηρακλείου τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επίδοξο κατοχικό πρωθυπουργό κ. Βενιζέλο. Τον καλωσορίζουμε στην πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει την μεγαλύτερη ανάπτυξη της ανεργίας, στην πόλη που ιδρύθηκε ο πρώτος σύλλογος ανέργων της χώρας, στην πόλη που όλο και περισσότεροι κάτοικοι παλεύουν και αγωνιούν για την καθημερινή επιβίωση τους. Όλα αυτά βέβαια τα βλέπουμε και στην υπόλοιπη χώρα και δεν είναι μόνο δικές μας αποκλειστικότητες. Υποτέλεια και γερμανική επιτροπεία Χαράτσια, φοροεπιδρομές, μειώσεις μισθών, απολύσεις, φτώχεια, πλειστηριασμοί, συνέβησαν και συμβαίνουν με πρωτεργάτη τον επισκέπτη της πόλης μας κ. Βενιζέλο, ο οποίος υπηρέτησε-εξυπηρέτησε τα μεγάλα συμφέροντα, υπέγραψε το ξεπούλημα της χώρας και καταντήσαμε να μας κυβερνάει το ΔΝΤ, ψήφισε όλα τα αντεργατικά νομοσχέδια που σπρώξανε τόσο κόσμο στην ανεργία, τόσο κόσμο στην απελπισία, τόσο κόσμο στις αυτοκτονίες. Καταλήξαμε να είμαστε από το πιο “πράσινο” , το πιο άνεργο νησί της χώρας.
Νιώθουμε μεγάλη συγκίνηση για όλο αυτό το έργο του κ. Βενιζέλου και είμαστε σίγουροι ότι...
θα συνεχίσει στην ίδια ρότα που έχει αλλάξει τις ζωές μας. Και λυπούμαστε πραγματικά που επέλεξε σαν χώρο συνεύρεσης με το λαό του Ηρακλείου έναν ελεγχόμενο χώρο όπως είναι ένα κλειστό γήπεδο, όταν ο Λαός, από το προηγούμενο καλοκαίρι και σε κάθε απεργιακή συγκέντρωση μαζεύεται κατά δεκάδες χιλιάδες στην πλατεία Ελευθερίας για να βροντοφωνάξει το κατά πόσο συμφωνεί με το πνεύμα του κ. Βενιζέλου.
Στο ΠΑΣΟΚ και στον πρόεδρο του κ. Βενιζέλο, ευχόμαστε την επιτυχία που πρέπει να έχουν αυτοί που προσέφεραν το μεγαλύτερο έργο στο ξεπούλημα και διάλυση της χώρας. Άντε και του χρόνου, στο κουτούκι του Βαγγέλη για την κεντρική συγκέντρωση του “κινήματος”.
Σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου