ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Τα μηνύματα των εκλογών της 6ης Μαΐου

image

Τα μηνύματα των εκλογών της 6ης Μαΐου κατά την άποψή μου είναι τα παρακάτω:

1. Αποδοκιμασία της μέχρι τώρα εφαρμοζόμενης πολιτικής λιτότητας των προηγούμενων 2 χρόνων.

2. Αποδοκιμασία του πολιτικού κατεστημένου που μέχρι σήμερα εκφράζονταν από ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία κυρίως.

3. Αποδοκιμασία των παλιών στελεχών των κομμάτων που μέχρι σήμερα προσέφεραν, αν όχι απολύτως τίποτα, ελάχιστα στη χώρα. Βέβαια, το σύστημα πριν πέσει μάχεται σκληρά, οπότε μείνανε και κάποιοι όρθιοι…

4. Αναζήτηση νέας διεξόδου στο οικονομικό αδιέξοδο κατά προτίμηση εντός Ευρώπης, χωρίς αυτό να είναι αυτοσκοπός και με οποιοδήποτε κόστος, αλλά με κοινωνικά και αναπτυξιακά κριτήρια.

5. Η ατιμωρησία και η αλληλοκάλυψη των πολιτικών πρέπει επιτέλους να τελειώνει. Οι πολιτικοί που έβλαψαν τη χώρα πρέπει να τιμωρούνται.

6. Η απελπισία που οφείλεται από τη μία στην  άκρατη λιτότητα και από την άλλη στην απουσία του κράτους από την καθημερινότητα, οδήγησε ένα σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων στα άκρα. Αν θέλουμε τα άκρα να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, πρέπει να καταπολεμήσουμε τα αίτια που τα οδήγησαν μέσα στη βουλή.

7. Η αλληλεγγύη από τους  εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία εκφράζεται με δανειοδότηση, δεν είναι δυνατόν να γίνεται με εξοντωτικούς για τους πολίτες της χώρας όρους.

8. Πρώτο κόμμα είναι η αποχή, και μάλιστα με αυξημένα ποσοστά. Όταν σε τόσο κρίσιμες στιγμές δίνεις άλλοθι στις προηγούμενες πολιτικές με το να μην πηγαίνεις στις κάλπες να τις ανατρέψεις, τότε πιθανότατα να μην αξίζεις τίποτα καλύτερο απ’ ότι πάθαινες μέχρι σήμερα…

Περιμένω από εσάς τη συμπλήρωση της λίστας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου