ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Αυτό το κράτος θέλουμε; Επιχείρηση που κόβει το ηλεκτρικό ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια με 9 παιδιά;

image Η ΔΕΗ Α.Ε. για άλλη μια φορά σήμερα έδειξε το πρόσωπό της. Έκοψε το ρεύμα σε χήρα μητέρα με 9 παιδιά, περιστασιακά εργαζόμενη, που μένει στις εργατικές κατοικίες Ηρακλείου!

Βέβαια, η ανώνυμη πλέον ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, πρώην οργανισμός ΚΟΙΝΗΣ ΟΦΕΛΕΙΑΣ, νοιάζεται μόνο για κέρδη της. Και, στο βωμό του κέρδους, δε διστάζει να αφήνει 9 παιδιά και μια γυναίκα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ! Με ελάχιστα περιθώρια για διακανονισμό, αφού απαιτεί προκαταβολή του 70% των οφειλομένων για να.. ρυθμίσει το υπόλοιπο 30% ! Κι όμως, υπάρχουν αρκετά κόμματα σήμερα, τα λεγόμενα “φιλελεύθερα”, που ενώ το παράδειγμα της ΔΕΗ είναι ζωντανό, έχουν σημαία τους την ιδιωτικοποίηση των πάντων!  Με μοναδικό γνώμονα αν το κράτος ζημιώνεται ή κερδίζει από επιχειρήσεις ή υπηρεσίες!  Χωρίς κανένα κοινωνικό κριτήριο!

Αυτό λοιπόν είναι το κράτος που θέλουμε εμείς οι Έλληνες; Μια επιχείρηση που, οτιδήποτε  δεν αποφέρει κέρδος, το πουλάμε σε ιδιώτες οι οποίοι θα προκαλέσουν κερδοφορία στις πλάτες των πελατών τους, αδιαφορώντας για παράπλευρες απώλειες;

Πριν απαντήσετε, σκεφτείτε αυτή τη μάνα με τα 9 παιδιά…

2 σχόλια:

  1. Πολύ ορθά τα λέτε. Κάποτε η ΔΕΗ ήταν κρατική και το κράτος έχτιζε εργοστάσια παραγωγής ρεύματος το ένα μετά το άλλο, για να γίνει η Ελλάδα βιομηχανικό κράτος. Το νερό ήταν τζάμπα. Τα νοσοκομεία είχαν γάζες, οι μισθοί και οι συντάξεις καταβάλλονταν κανονικά. Και δεν είμασταν ούτε καν στην ΕΟΚ, ούτε βέβαια είχαμε ανάγκη δανείων για να πληρώσουμε ...μισθούς. Αλλά δεν θέλαμε τέτοιο κράτος. Θέλαμε κράτος- λαμόγιο σαν αυτό που ζούμε. Με γειά μας λοιπόν και με χαρά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ. ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΑΝ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή