ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ο δημότης Ηρακλείου πληρώνει για ...τις επισκευές στην Εθνική Τράπεζα!

Έχω πολλές φορές ακούσει τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του δήμου Ηρακλείου να λέει ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού στις υπηρεσίες του δήμου, και κυρίως εργατοτεχνκού προσωπικού. Με μεγάλη μου έκπληξη όμως διαπίστωσα σήμερα περνώντας από την Εθνική Τράπεζα στον κόμβο Ικάρου και Καζαντζίδη στο Ηράκλειο (Νέα Αλικαρνασσός) ότι υπήρχε συνεργείο από το δήμο Ηρακλείου στον ιδιωτικό εξωτερικό χώρο της τράπεζας και έκανε επισκευές στην πλακόστρωση!
Ποιος έδωσε εντολή αλήθεια να γίνει επισκευή στην ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας από το δήμο Ηρακλείου; Γιατί να χρεωθεί ο δημότης Ηρακλείου το όποιο κόστος, μικρό ή μεγάλο, για να επισκευαστεί ο εξωτερικός χώρος της τράπεζας; Ποιος τους έδωσε  τέτοια εξουσιοδότηση, να χρησιμοποιούν το προσωπικό του δήμου σε ιδιωτικές δουλειές; Η... φτωχή η τράπεζα δεν μπορεί να πληρώσει ένα τεχνίτη να κάνει την επισκευή;
 

Αυτός ο τεχνίτης ή οι τεχνίτες που χρησιμοποιήθηκαν σήμερα στην Εθνική Τράπεζα, έλειψαν από κάποιο άλλο δημόσιο και κοινόχρηστο χώρο του Ηρακλείου που χρήζει επισκευής. Αν μη τι άλλο, το Ηράκλειο είναι γεμάτο σπασμένα πεζοδρόμια κα κατεστραμμένους κοινόχρηστους χώρους. Χρησιμοποιείστε εκεί τα χρήματα του Ηρακλειώτικου λαού, και όχι στις ιδιωτικές τράπεζες! Για το τελευταίο υπάρχουν άλλωστε... οι κυβερνήσεις μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου