ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πατάτα από τον τόπο σου κι ας είναι…. περσινή;

Αυτές τις πατάτες αγόρασαν οι δημότες!Σήμερα ο Σύλλογος Πολυτέκνων νομού Ηρακλείου μοίραζε πατάτες στα μέλη του, στην τιμή των 10€ το σακί των 26 κιλών, δηλαδή 38,5 λεπτά το κιλό. Μάλιστα, το ΔΣ του συλλόγου είχε την σωστή ιδέα να μην φέρει πατάτες από το Νευροκόπι, όπως έκαναν οι σύλλογοι Τριτέκνων των νομών της Κρήτης, αλλά να φέρει ντόπιες πατάτες. Έτσι, έκλεισε συμφωνία με κάποιους παραγωγούς από τη Μεσσαρά.

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν χρήματα στην πλάτη των πολυτέκνων, κι έφεραν στο Ηράκλειο προς πώληση πατάτες…περσινές!!! Κάποιοι σκέφτηκαν να ξεφορτωθούν ότι είχε μείνει απούλητο στις αποθήκες τους την προηγούμενη χρονιά, εκμεταλλευόμενοι το κίνημα της πατάτας!  Έτσι, ήταν φυσικό να υπάρχει δυσφορία τόσο από τους πολύτεκνους που πήγαν ν’ αγοράσουν τις πατάτες, όσο και από το ΔΣ του συλλόγου που δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένο από τη συνεργασία αυτή.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μου λένε ότι η κίνηση αυτή θα επαναληφθεί την επόμενη Παρασκευή. Μόνο που αυτή τη φορά ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου σκέφτεται να κινηθεί προς Λασίθι για την προμήθεια… Ελπίζω μόνο να σκεφτούν να ελέγξουν το εμπόρευμα πριν το προωθήσουν στους πολύτεκνους! Να μη γίνουν και πάλι συμμέτοχοι, έστω και άθελά τους, σ’ ένα παιχνίδι κερδοσκοπίας στις πλάτες της ευαίσθητης αυτής κοινωνικά ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου