ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Και η Μέρκελ… το χαβά της!

image Μια ημέρα μετά τις εκλογές σε Γαλλία και Ελλάδα, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συνέχισε τις δηλώσεις σα να μη συνέβη απολύτως καμία αλλαγή!

Τι κι αν ο Φρανσουά Ολάντ στη Γαλλία επικράτησε του Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές επειδή υποσχέθηκε αναδιαπραγμάτευση του συμφώνου σταθερότητας! Αμέσως μετά την εκλογή του, η σιδηρά κυρία της Γερμανίας δήλωσε: «Εμείς, στη Γερμανία, πιστεύουμε, όπως και εγώ προσωπικά, ότι το δημοσιονομικό σύμφωνο δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Έχει τεθεί υπό διαπραγμάτευση και έχει υπογραφεί από 25 χώρες» !

Για την Ελλάδα δε, δήλωσε ότι “Η συνέχιση του μνημονίου στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντική” , υποστηρίζοντας πως είναι «υψίστης σημασίας» να συνεχιστεί το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που έχει συμφωνηθεί με την Aθήνα! Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχτηκε 2ο κόμμα υποσχόμενο απαγκίστρωση από το μνημόνιο, και ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία που στήριξαν την  πολιτική που αυτή επέβαλε έπεσαν από το 77,39% που συγκέντρωναν μαζί το 2009 στο 32,1%, δεν της λέει απολύτως τίποτα!

Χαμπάρι δεν παίρνουν τελικά οι Γερμανοί! Δεν καταλαβαίνουν ότι η Ευρώπη που αυτοί οραματίζονται, δεν είναι η ίδια με αυτή που επιθυμούν να ζήσουν οι υπόλοιποι λαοί. Και αυτό σιγά –σιγά θα αναδειχτεί, είτε το θέλουν είτε όχι.

Στο κάτω- κάτω, αν δεν τους αρέσει, μπορούν… να αποχωρήσουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου