ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Δ.Τ: Εθελοντική Δράση Καθαρισμού Ακτής Παγκρητίου Σταδίου από το Δήμο Ηρακλείου και τη MEDASSET

image Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης εκστρατείας περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης « Πάρε μέρος και Καθάρισες » που διοργάνωσε ο Δήμο Ηρακλείου και η ΜΚΟ MEDASSET, διοργανώνονται και φέτος νέες δράσεις εθελοντικού καθαρισμού ακτών σε ολόκληρη τη χώρα.
Συγκεκριμένα στη πόλη μας, η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 από τις 10.00 π.μ. στην παραλία μπροστά από το Παγκρήτιο Στάδιο.
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΜΕDASSET – Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών ιδρύθηκε το 1988 στην Αγγλία και συστάθηκε στην Ελλάδα το 1993 ως ένα επιστημονικό και φιλεκπαιδευτικό Σωματείο, με στόχο τη μελέτη και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και των παράκτιων περιοχών της Μεσογείου.
Σ’ αυτήν την εθελοντική πρωτοβουλία...
σημαντικό ρόλο θα παίξουν όλοι οι ενεργοί πολίτες και οι μαθητές της πόλης μας που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον με τη συμμετοχή τους.
Στο πλαίσιο του φετινού Ευρωπαϊκού έτους Ενεργού Γήρανσης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών, ενθαρρύνουμε την ενεργό συμμετοχή εθελοντών κάθε ηλικίας, ως συνοδοί μαθητών. Συνεπώς απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους του Ηρακλειώτες να συμμετάσχουν σ’ αυτή την προσπάθεια, γιατί το περιβάλλον μας χρειάζεται όλους, από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο.
Για την αποτελεσματική έκβαση της δράσης, έχουν εξασφαλιστεί από τους διοργανωτές, τα απαραίτητα υλικά για καθαρισμό (σακούλες, γάντια, φόρμες καταγραφής, μολύβια κλπ), η τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στην παραλία, η παρουσία ασθενοφόρου για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, η δωρεάν διάθεση νερού και μικρογευμάτων και ότι άλλο κρίνεται απαραίτητο
Ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Νίκος Γ. Γιαλιτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου