ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Όσο υπάρχουν άνθρωποι…

Της Ρίκης Ματαλλιωτάκη
Give ως γνωστόν σημαίνει δίνω.
Κι επειδή κάποιοι γνωρίζουν πολύ καλά το χειρισμό του ρήματος αυτού, μια ομάδα Ηρακλειωτών, κόντρα στο ρεύμα των καιρών δημιούργησε τούτη την ομάδα της προσφοράς (κάντε κλικ στην εικόνα).
image
Μέσα εκεί « συναντώνται» άνθρωποι που, σε αντίθεση με τους στυλιζαρισμένους πολιτικούς και τον ξύλινο λόγο τους, γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ανέχεια και γι’ αυτό ακριβώς μοιράζουν όχι το περίσσευμα αλλά τις περισσότερες φορές το υστέρημα τους σε άλλους που πιθανόν να το έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη από τους ίδιους.
Κι αν αποφάσισα να δημοσιοποιήσω περισσότερο το θέμα της συγκεκριμένης ομάδας δεν είναι ούτε για να το διαφημίσω ούτε για να το επαινέσω…
ούτως ή άλλως το καλό δεν χρήζει ανάγκης ούτε δικών μου μα ούτε και άλλων επαίνων.
Το καλό παραμένει πάντοτε στην άκρη και σιωπηλό γιατί από μόνο του εν ευθέτω χρόνο αποκτά την φωνή και την μεγαλοσύνη της ύψωσης.
Ωστόσο διανύουμε καιρούς χαλεπούς και μαύρους, βιώνουμε την εξαθλίωση και την αύξηση του κοινωνικού κανιβαλισμού στο πετσί μας, και δεν έχουμε την πολυτέλεια της αναμονής και της δικαίωσης μέσω χρόνου.
Όποιος από εσάς λοιπόν θέλει να μοιραστεί από το περίσσευμα ή ακόμα και το υστέρημα του ας ρίξει μια ματιά στην συγκεκριμένη ομάδα.
Είναι μία από εκείνες που αποδεικνύουν πως μόνο ΟΣΟ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ έχουμε και ελπίδα σωτηρίας.
Πιστέψτε με…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου