ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Τρόφιμα: μέσο ελέγχου του πληθυσμού (βίντεο);

image Ο Alex Jones , Αμερικανός δημοσιογράφος, στο παρακάτω βίντεο αποκαλύπτει ένα από τα πιο σκοτεινά μέσα  που έχουν ποτέ χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του πληθυσμού : Τα τρόφιμα!
Η νόθευση των βασικών καλλιεργειών του πλανήτη, τα γενετικά τροποποιημένα είδη-και εκ προθέσεως- μεταλλαγμένο νερό, τροφή και αέρας έχουν σκοπό να αποδυναμώσουν τις μάζες και να επιτύχουν τον πλήρη έλεγχό τους.
Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι κάτω από χημική επίθεση. Θανατηφόρες και επικίνδυνες τοξίνες που κυμαίνονται από ασπαρτάμη σε φθόριο, υδράργυρο...
φυτοφάρμακα, πλαστικές ενώσεις στο κοτόπουλο, σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, το κλωνοποιημένο κρέας, rBGH και νέα επιθετικά είδη σολομού έχουν όλες εισέλθει στη διατροφή μας και το περιβάλλον - είτε το θέλουμε είτε όχι.
Πολλές από τις ουσίες αυτές προκαλούν εν γνώσει ή συνδέονται με  στειρότητα, χαμηλό βάρος γέννησης, αποβολές, τερατογενέσεις, καθώς και οργανική ανεπάρκεια, καρκίνο, όγκο του εγκεφάλου και θάνατο.
Ότι δεν ξέρετε για στα ράφια των παντοπωλείων σας μπορεί να βλάψει, υποστηρίζει ο Alex Jones, ο οποίος αποδεικνύει ότι μια σειρά από θαμμένες μελέτες, στατιστικά στοιχεία και η μείωση του συνολικού πληθυσμού, όλα δείχνουν ότι υπάρχει εσκεμμένη και  εγκληματική δηλητηρίαση των τροφίμων και του νερού.
Δείτε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου