ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Είναι άσχετοι και τούτοι οι σωτήρες ή πιστά στρατιωτάκια που εκτελούν το οργανωμένο σχέδιο;

image Είχα αναφερθεί στο παρελθόν- επί προηγούμενων κυβερνήσεων που χειρίστηκαν την οικονομική κρίση στη χώρα μας- στο γεγονός ότι πρέπει να είσαι είτε άσχετος είτε να εκτελείς οργανωμένο σχέδιο όταν συνεχώς ψάχνεις για περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα, και κάνεις την πάπια για τις προμήθειες, τη φοροδιαφυγή, τις μίζες κλπ. Φαίνεται την ίδια συνταγή ακολουθεί και η νέα κυβέρνηση, η οποία αναζητεί 3 δις παρακαλώ μόνο από κοινωνικά επιδόματα, τη στιγμή που το χαράτσι της ΔΕΗ για ένα έτος υπολογίζεται ότι θα αποφέρει 2,5 δις!!
Γιατί δε γίνεται η κάνεις συμβιβασμό με τη Siemens για ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικο-οικονομικά σκάνδαλα των τελευταίων ετών και να λαμβάνεις μόνο 100 εκατομμύρια επί 2 δις απωλειών και να κόβεις πολυτεκνικά επιδόματα. Δε γίνεται να...
σου χρωστάει η  Hochtief 500 εκατομμύρια από το ΦΠΑ του αεροδρομίου κι εσύ αντί να προβείς σε αναγκαστική είσπραξη  να κόβεις συντάξεις.  Δε γίνεται τα μεγάλα κεφάλαια να διαφεύγουν μέσω offshore και ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας (ο οποίος όμως κάνει ότι μπορεί να φοροδιαφύγει) να οδηγείται σε πτώχευση.
Αν η δουλειά του υπουργού ή του πρωθυπουργού ήταν τόσο απλή, θα την κάνανε όλοι! Ότι σου λείβεται , το κόβεις από μισθούς, συντάξεις κι επιδόματα! Και έχεις λύσει το πρόβλημα της χώρας! Γιατί αυτή είναι η οικονομική πολιτική που εφαρμόζεται εδώ και 2,5 χρόνια στη χώρα μας! Εφαρμόζεις και για λόγους δήθεν ανταγωνιστικότητας και μια οριζόντια μείωση και στον ιδιωτικό τομέα, και καθάρισες!
Η κυβέρνηση μπορεί να άλλαξε πριν ένα μήνα ακριβώς, αλλά το ερώτημα παραμένει: είναι άσχετοι και τούτοι οι σωτήρες ή  πιστά στρατιωτάκια που εκτελούν το οργανωμένο σχέδιο εξαθλίωσης των πολιτών της Ελλάδας, ώστε να είναι εύκολη η οικονομική κατοχή της χώρας μέσω δήθεν ξένων επενδύσεων;
Όσο και να το ψάχνεις, όλα τα σημάδια σε οδηγούν στο δεύτερο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου