ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Δ.Τ: «Μην ξεπουλάτε – Δεν είναι δικά σας»

Με το σύνθημα «Μην ξεπουλάτε – Δεν είναι δικά σας», δεκάδες εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα Ηρακλείου, στελέχη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και μέλη της κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ» διαμαρτυρήθηκαν για το ξεπούλημα της Α.Τ.Ε. στην Τράπεζα Πειραιώς.
ATE BANK
«Εκποιούν το δημόσιο πλούτο, διαμοιράζουν τα φιλέτα της δημόσιας περιουσίας, ιδιωτικοποιούν τα κέρδη και φορτώνουν τις ζημιές στο Ελληνικό Λαό. Αυτή είναι η πολιτική τους. Αλλά θα ανατραπεί. Είναι μια πολιτική που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από την κοινωνία και τους πολίτες. Οι κυβερνώντες δεν έχουν καμιά εξουσιοδότηση για αυτά που πράττουν. Η ΑΤΕ είναι ...
κερδοφόρος και βιώσιμη, είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του αγροτικού τομέα, σε αυτήν είναι υποθηκευμένο το 40% της αγροτικής γης χώρας και δεν μπορεί να δίνεται βορά στα χέρια ιδιωτικών τραπεζών που απλά βασίζονται στις ενισχύσεις του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Στήριξης. Τούτο το έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού Λαού δεν θα περάσει!». Αυτά δήλωσαν τα μέλη των ΠΟΛΙΤΩΝ κατά του ΧΡΕΟΥΣ που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία.
Ηράκλειο, 30 Ιούλη 2012, ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου