ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Άλλη μια κυβέρνηση ανίκανων, άσχετων και ψευτών με τις ευλογίες μας!

Διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες για τα μέτρα των 11,5 δις ευρώ που θα κλειδώσουν μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη. Από τα 20 μέτρα που προκρίνονται, τα 13 αφορούν σε περικοπές και μειώσεις συντάξεων,  4 αφορούν σε περικοπές ή καταργήσεις επιδομάτων και 3 σε μειώσεις μισθών σε δημόσιο (ξανά) και ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Και τα 20 μέτρα όμως συνηγορούν σ’ ένα πράγμα: μας κυβερνάνε άσχετοι, ανίκανοι και ψεύτες! Άσχετοι, γιατί ....
καθένα από τα προτεινόμενα μέτρα και όλα μαζί θα αφαιρέσουν άλλο ένα μεγάλο ποσό από την πραγματική οικονομία και θα οδηγήσουν τη χώρα σε βαθύτερη ύφεση. Ανίκανοι επειδή τέτοια μέτρα μπορεί να προτείνει ο καθένας από εμάς, χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη γνώση. Απλά κόβεις συντάξεις,μισθούς και επιδόματα και καθάρισες! Ψεύτες, γιατί και οι 3 εταίροι της παρούσας κυβέρνησης εκλέχτηκαν με την υπόσχεση ότι δε θα μειώσουν περεταίρω μισθούς και συντάξεις!!! 
Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε ότι 40 σχεδόν χρόνια ανίκανοι, άσχετοι και ψεύτες μας κυβερνούσαν. Όμως στην παρούσα χρονική στιγμή έχει ιδιαίτερη σημασία, για δύο λόγους: πρώτον, επειδή οι πολίτες αυτής της χώρας βυθίζονται με γοργούς ρυθμούς κάτω από το όριο της φτώχιας κινδυνεύοντας πλέον να βρεθούν στην πλειοψηφία τους χωρίς δουλειά, χωρίς σπίτι, χωρίς αύριο. Και δεύτερον, επειδή οι ίδιοι αυτοί πολίτες πίστεψαν ότι τα κόμματα και οι πολιτικοί που απαρτίζουν την κυβέρνηση θα τηρούσαν τις δεσμεύσεις τους και θα τους προσέφεραν ασφάλεια και… διαπραγμάτευση!
Οι άσχετοι, οι ανίκανοι και οι ψεύτες κυβερνάνε πλέον με τη δική μας έγκριση. Στις τελευταίες εκλογές οι Έλληνες είχαν απόλυτη επίγνωση της κατάστασης και της ποιότητας των πολιτικών που τελικά εξέλεξαν. Ας λουστούμε τώρα όλοι τα μέτρα αυτά, και ας αναμένουμε τα επόμενα που δε θα αργήσουν και πολύ. Εμείς το επιλέξαμε.
Υ.Γ: Όποιος νομίζει ότι τα παραπάνω μέτρα, επειδή αφορούν κυρίως συντάξεις και δημόσιο δεν τον αφορούν, είναι γελασμένος. Αυτά συνοδεύονται με σοβαρές περικοπές στην υγεία και στους δήμους, με μέτρα στα εργασιακά (ήδη εφαρμόζονται) στον ιδιωτικό τομέα και με σχέδιο για κατασχέσεις κατοικιών, φόρο ιδιοκατοίκησης και… πολλά άλλα που θα τα μαθαίνουμε σταδιακά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου