ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

O υπουργός κος Μανιτάκης συνετίζει πολίτες που τόλμησαν να τον αποδοκιμάσουν με προσαγωγή στο τμήμα (βίντεο)!!!

image Σάββατο, 11.8.2012, χωριό Πρόπαν (Καλαμάκι), ανατολικό Πήλιο, πανηγύρι στην κεντρική πλατεία.
Παρών ο Αντώνης Μανιτάκης, υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αρμόδιος για θέματα, δημοσίων υπαλλήλων, προώθησης της ηλεκτρονικής ταυτότητας κλπ.
Δύο πολίτες, επισκέπτες στο χωριό, θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στον υπουργό για την συμμετοχή του στην Κυβέρνηση και την ανακολουθία των προεκλογικών δεσμεύσεων της, αδιαφορώντας για τις 3.000 περίπου αυτοκτονίες, για τους περισσότερους από 1.500.000 ανέργους κλπ.
Ο κ. Μανιτάκης παρουσιάσθηκε επίσημα στο πανηγύρι, μίλησε και αποχώρησε. Κατά την αποχώρηση ο ένας πολίτης του απεύθυνε την ερώτηση: «πόσα χρήματα πήρες για να πουλήσεις την πατρίδα σου και να έχεις 3000 αυτοκτονίες... άξιζε το αντίτιμο που πήρες για να βάψεις τα χέρια σου με τόσο αθώο αίμα;», για να λάβει την προκλητική απάντηση του υπουργού «ναι... πήρα πολλά!!!». Ο διαμαρτυρόμενος πολίτης αντέδρασε φραστικά στην προκλητική απάντηση του μέλους της Κυβέρνησης όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο:


Όταν η κάμερα πλησίασε, ο υπουργός κινήθηκε αμέσως εναντίον της κάνοντας κίνηση για να την κατεβάσει μαζί με έναν ακόλουθό του και προέβησαν σε προπηλακισμό του καμεραμάν.


Έπειτα ο επιστάτης του υπουργού απείλησε του καμεραμάν με τις φράσεις «φύγε το καλό που σου θέλω!... φύγε... το χωριό είναι άσχημο!... φύγε... σε προειδοποιώ!... φύγε σου λένε... σε προειδοποιώ!!!».
Το επόμενο πρωί, δύο αστυνομικοί του τμήματος Μηλιών πήγανε στο σπίτι του πολίτη και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα, αναφέροντας ότι διενεργούσαν προανάκριση για κάποιο άσχετο περιστατικό με την διαμαρτυρία.
Όταν τους ακολούθησε στο τμήμα τον ενημέρωσαν ότι η προσέλευσή του μετατρέπεται σε προσαγωγή η οποία έγινε μετά από εντολή του υπουργού λόγω της χθεσινοβραδινής διαμαρτυρίας του! Ο κ. Μανιτάκης μάλιστα (κατά δήλωση των αστυνομικών) ζήτησε να κρατηθεί ο πολίτης στο αστυνομικό τμήμα επί 3ώρου προκειμένου να τιμωρηθεί!!!
Κατά την εκπνοή της, τα αστυνομικά όργανα ενημέρωσαν τον πολίτη ότι «το θέμα έχει μπλέξει και ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας και ο Εισαγγελέας είναι σε επικοινωνία προκειμένου να του ασκηθεί ποινική δίωξη και να παραπεμφθεί στο αυτόφωρο».
Τότε ο πολίτης δήλωσε ότι η δίωξη θα είναι πολιτική και τους γνωστοποίησε ότι υπάρχουν μάρτυρες και οπτικοακουστικό υλικό που στοιχειοθετούν μήνυση κατά του υπουργού και των δύο ακολούθων του. Ανέφερε μάλιστα ότι ο υπουργός δεν είναι βουλευτής, δεν έχει βουλευτική ασυλία και ζητάει να πράξουν τα ανάλογα και να τον προσαγάγουν.
Έπειτα από λίγα λεπτά οι αστυνομικοί δήλωσαν στον πολίτη ότι ήταν ελεύθερος και ζήτησαν «συγγνώμη για την ταλαιπωρία».
Βασίλης Νούσης (το κείμενο είναι γραμμένο από τον ίδιο κάτω από το βίντεο στο youtube)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου