ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Έφτασαν και στο Ηράκλειο οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με το χαράτσι του 2012 ενσωματωμένο!

Με ενσωματωμένο το χαράτσι (ΕΕΤΗΔΕ) έφτασαν στους καταναλωτές του Ηρακλείου οι πρώτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ, παρά την πρόταση προ διμήνου της διοίκησης της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού να αποσταλεί σε ξεχωριστό έντυπο. Πρόταση που, όπως φαίνεται, δεν αποδέχτηκε η κυβέρνηση κι έτσι οι καταναλωτές είναι αναγκασμένοι να εξοφλήσουν και πάλι στη ΔΕΗ στο έκτακτο τέλος ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών, που καταβάλλεται σε 5 διμηνιαίες δόσεις. 
Πάντως, υπάρχει και η δυνατότητα το χαράτσι αυτό να μεταφερθεί στην Εφορία. Αν ο υπόχρεος επιθυμεί, οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο, να αποκοπεί το ΕΕΤΗΔΕ από τον λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος....
προσέρχεται στην αρμόδια ΔΟΥ, υποβάλλει την αντίστοιχη αίτηση, καταβάλλει την τρέχουσα και τις τυχόν ληξιπρόθεσμες δόσεις του έτους 2012, καταχωρείται ο αριθμός διπλοτύπου στην εφαρμογή και το υπόλοιπο ποσό βεβαιώνεται στις δόσεις που υπολείπονται στη ΔΟΥ.
Αν ο υπόχρεος δηλώνει αδυναμία καταβολής ολόκληρου του απαιτούμενου ποσού, προκειμένου να αποκοπεί το τέλος από τον λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, απαιτείται η καταβολή ποσού τουλάχιστον 50,00 ευρώ, ώστε να πραγματοποιηθεί η βεβαίωση του υπόλοιπου ποσού στην αρμόδια ΔΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου