ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μπάχαλο την πρώτη μέρα έναρξης των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στο Ηράκλειο!

Μπάχαλο δημιουργήθηκε την πρώτη μέρα παρουσίασης των προσληφθέντων στο Δήμο Ηρακλείου των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.
Οι νεοπροσληφθέντες παρουσιάστηκαν στα σημεία που τους είχαν προκαθορίσει. Οι περισσότεροι τμηματάρχες των υπηρεσιών δεν είχαν ενημερωθεί ούτε καν για τα ονόματα των προσληφθέντων που αντιστοιχούν στα τμήματά τους, με συνέπεια την πρώτη μέρα να γίνει μόνο καταγραφή των ονομάτων ανά τμήμα και “ταξινόμηση” του νέου προσωπικού.
Χαρακτηριστικό δε είναι ότι ...
στην υπηρεσία πρασίνου του δήμου Ηρακλείου παρουσιάστηκαν περίπου 50 άτομα, αλλά δεν υπήρχαν ούτε καν… τσάπες για τους εργάτες! Αλλά και στην Τεχνική Υπηρεσία , μεγάλο ποσοστό των νεοπροσληφθέντων εργατών που θα στελεχώσουν οικοδομικά συνεργεία… είναι γυναίκες!
Βέβαια την πρώτη μέρα σχεδόν όλα δικαιολογούνται… Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες κατάλληλη κατανομή του ανθρώπινου δυναμικού και προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού για τα συνεργεία, ώστε και οι άνθρωποι αυτοί να προσφέρουν ανάλογα με τα προσόντα τους και τις δυνατότητές τους, και ο δήμος Ηρακλείου να παράξει αντίστοιχο έργο με τα έργα αυτεπιστασίας που θα στελεχωθούν.
Άλλωστε το 2ήμερο λουκέτο στους δήμους, που θα βρει όλους αυτούς τους ανθρώπους κλειδωμένους στις υπηρεσίες, δίνει αρκετό χρόνο για οργάνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου