ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της κυβέρνησης ενάντια στη Δημοκρατία;

Ζούμε ιστορικές μέρες. Από αυτές που ελπίζαμε να μη ζήσουμε ποτέ.
Ζούμε μέρες που απαγορεύονται οι συναθροίσεις σε πλατείες, που οι μαθητικές παρελάσεις γίνονται παρουσία στρατού και πολυπληθούς αστυνομικής δύναμης, που δημοσιογράφοι συλλαμβάνονται με αυτεπάγγελτη δίωξη επειδή αποκάλυψαν την αλήθεια, που δημοσιογράφοι παύονται από εκπομπές επειδή εξέφρασαν άποψη για τον υπουργό. Και όλα τα παραπάνω σε δύο μόλις μέρες.

Η παραβίαση των συνταγματικών μας δικαιωμάτων έχει γίνει πλέον καθημερινότητα. Και γίνεται απροκάλυπτα. Με τη χρήση αστυνομικής βίας και με τον έλεγχο των ειδήσεων προσπαθούν να επιβάλουν την πολιτική που προστάζουν “οι αγορές” , καταλύοντας κάθε μέρα και περισσότερο τη δημοκρατία.
Ποια θα είναι άραγε η επόμενη κίνηση της κυβέρνησης ενάντια στη Δημοκρατία; Θα τολμήσω μια πρόβλεψη: η απαγόρευση της απεργίας με … διάταγμα! Τραβηγμένο θα μου πείτε, και θα έχετε και δίκιο. Όμως, επειδή έρχεται η ψήφιση των νέων μέτρων, και μπορεί οι συνδικαλιστές υπό την πίεση του κόσμου να προκηρύξουν καμιά πολυήμερη απεργία, δεν είναι διόλου απίθανο να το ζήσουμε και αυτό πολύ σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου