ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Θα τρώμε τα “ληγμένα” και θα τα πληρώνουμε!

Δε σταματά να εντυπωσιάζει αυτή η κυβέρνηση! Πραγματικά εμπνέεται από τη ζωή και νομοθετεί με βάση τα πραγματικά δεδομένα της κοινωνίας! Τελευταίο της επίτευγμα η Νέα Υγειονομική Διάταξη η οποία , προφανώς εμπνευσμένη από την αναζήτηση τροφής μεγάλης πλέον μερίδας Ελλήνων στους κάδους απορριμμάτων έξω από τα σουπερμάρκετ, επιτρέπει την πώληση ληγμένων προϊόντων!
Στην παρουσίαση της Νέας Υγειονομικής Διάταξης που έγινε χθες από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά και τους γενικούς γραμματείς Εμπορίου και Δημόσιας Υγείας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι...
θα “πωλούνται σε μειωμένη τιμή και με συγκεκριμένη ένδειξη προϊόντα τα οποία έχει περάσει ο χρόνος λήξης τους, εκτός εκείνων που ορίζονται ευαλλοίωτα”.
Και μη βιαστείτε να πείτε ότι το κάνει για να κερδίσουν οι εταιρίες! ΟΧΙ φυσικά! Το κάνει για τους άπορους πολίτες, για να τους προστατέψει από τα μικρόβια που μπορεί να κολλήσουν ψάχνοντας μέσα στους κάδους! Τι να πάθει εξάλλου κάποιος που, σε μειωμένη τιμή, θα αγοράσει κάποιο ληγμένο προϊόν; Το πολύ πολύ να τον πιάσει διάρροια! Μπρος στο κέρδος, τι είναι ο πόνος ! Η χρήση της τουαλέτας άλλωστε είναι δωρεάν!
Ας ενημερώσει παρακαλώ κάποιος την κυβέρνηση ότι, επειδή σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο παίρνει ληγμένα, δεν είναι απαραίτητο να τα παίρνει και ο Ελληνικός λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου