ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Οι αποφάσεις του συντονιστικού της Κατάληψης της Περιφέρειας Κρήτης 7-11-12 (βίντεο)

image Ολοκληρώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι, μετά από 2ωρη συνεδρίαση, το Συντονιστικό των φορέων, σωματείων και συλλογικοτήτων που συμμετέχουν στην κατάληψη της Περιφέρειας Κρήτης. Για πρώτη φορά ίσως τόσοι πολλοί φορείς, συλλόγοι αλλά και ομάδες πολιτών κάθισαν γύρω από το ίδιο τραπέζι, ενωμένοι από τα βάρβαρα προτεινόμενα μέτρα που δεν αφήνουν κανένα στο απυρόβλητο (πλην μεγαλοεπενδυτών, εφοπλιστών και τραπεζών φυσικά).  Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Συνέχιση της κατάληψης της Περιφέρειας Κρήτης μέχρι το βράδυ που θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη ψηφοφορία στη βουλή για το μνημόνιο 3. Μετά την ψηφοφορία και τη συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας θα τεθεί εκ νέου σε ψηφοφορία η περεταίρω συνέχιση της κατάληψης
2. Να προταθεί στη Λαϊκή συνέλευση το βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας να αποφασιστεί ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ, δηλαδή κατάληψη της Τράπεζας της Ελλάδος και των ΔΟΥ (Εφοριών) της πόλης σε περίπτωση που ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα.
3. Να γίνει αποκλεισμός των πολιτικών γραφείων των βουλευτών του Ηρακλείου που θα ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο.
4. Πραγματοποίηση γενικών συνελεύσεων στα σωματεία και συλλόγους με κατεύθυνση κλιμάκωσης των απεργιακών κινητοποίησεων. Συντονισμός των σωματείων με πίεση σε ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ για κήρυξη επαναλαμβανόμενων απεργιών με στόχο την ανατροπή των βάρβαρων αυτών μέτρων.
5. Να χρησιμοποιηθούν τα φωτοτυπικά μηχανήματα της Περιφέρειας Κρήτης για την αναπαραγωγή ενημερωτικού υλικού που θα μοιραστεί το βράδυ στη συγκέντρωση της πλατείας Ελευθερίας.
Μετά το πέρας της συνέλευσης ο κόσμος που συμμετείχε ξεκίνησε αγώνα για ενημέρωση των μελών των φορέων αλλά και των πολιτών στις γειτονιές προκειμένου να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στη βραδινή συγκέντρωση στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 5.00μμ.
Δείτε το βίντεο από τη μεσημεριανή συνεδρίαση του Συντονιστικού των φορέων, σωματείων και συλλογικοτήτων που συμμετέχουν στην κατάληψη της Περιφέρειας Κρήτης:
ΦΟΡΕΙΣ που ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΔΕΔΥ
ΟΕΒΕΝΗ
ΟΑΣΝΗ
ΣΕΚΝΗ
ΤΕΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΟΕ-ΟΤΑ
ΕΛΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ «ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΕΡΓΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ
Και άλλες συλλογικότητες της πόλης και του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου