ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Πρώτα βγάζουν τα σκουπίδια στους δρόμους εν μέσω απεργίας, και μετά διαμαρτύρονται (φώτο)!

zara1Έχουν ειπωθεί και γραφτεί τόσα τις τελευταίες ημέρες για τα σκουπίδια στους δρόμους του Ηρακλείου. Βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του, αλλά λίγοι είναι αυτοί που ψελλίζουν την πραγματικότητα. Ας τη “φωνάξω” λοιπόν εγώ μήπως και την καταλάβουμε όλοι: ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΝΏ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ!
Και καλά, την πρώτη μέρα μπορεί να μην το ξέραμε, αν και αυτό δεν ισχύει επειδή το θέμα της απεργίας είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις. Αλλά τις υπόλοιπες; Και τα μαγαζιά στο κέντρο, αφού υποτίθεται συμμετείχαν και στις απεργιακές κινητοποιήσεις και ήξεραν καλά ότι έχει απεργία, γιατί έβγαλαν τις κούτες στους δρόμους; Η απάντηση είναι απλή: γιατί κοιτάζανε μόνο να κάνουν τη δουλειά τους, αδιαφορώντας για το σύνολο! Αυτή είναι η ωμή αλήθεια!
Πάρτε παράδειγμα τη λ. Δικαιοσύνης. Στις φωτογραφίες που τράβηξα σήμερα και που ακολουθούν...
θα δείτε ότι τα μαγαζιά έβγαλαν όλες τους τις κούτες, και τις πήγαν ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!! Έτσι, έκαναν τη δουλειά τους, αλλά το απέναντι πεζοδρόμιο φράκαρε με αποτέλεσμα οι πεζοί να περνάνε από το οδόστρωμα! Και μετά οι ίδιοι οι μαγαζάτορες διαμαρτύρονται και βγαίνουν στα κανάλια και λένε ότι η κατάσταση στο κέντρο είναι ανυπόφορη! Στην 25ης Αυγούστου δε, όλα τα σκουπίδια τα έχουν πάει έξω από το δημαρχείο! Μήπως νομίζουν ότι ο ίδιος ο Κουράκης θα τα μαζέψει να τα πάει στη χωματερή;
Αφού λοιπόν οι ίδιοι δε σεβόμαστε τον απέναντί μας, μην περιμένουμε κάτι διαφορετικό από αυτόν.  Και επιτέλους ας σταματήσουμε κάποτε να τα βάζουμε με όποιο κλάδο απεργεί. Η κατάσταση είναι δραματική για όλους μας. Δεν έχει ο εργαζόμενος στην καθαριότητα κανένα βίτσιο να βλέπει την πόλη γεμάτη σκουπίδια, που έτσι κι αλλιώς ο ίδιος θα τα μαζέψει, και μάλιστα με διπλοβάδρια! Απεργεί επειδή χάνει το εισόδημά του κι επειδή κινδυνεύει να χάσει και τη δουλειά του. Ας το σεβαστούμε τουλάχιστον εμείς αυτό, αφού δεν το σέβονται τα 153 ανθρωποειδή που ψήφισαν προχτές στη βουλή!
zara1  ΛΙΟΝΤΟΜΗΤΣΟΣ
prenatal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου