ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Το τελευταίο ντου!




ΑΠΕΡΓΙΑ. Από σήμερα Δευτέρα για δημοσιογράφους,  με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία, κλειστό το μετρό, ενώ Τρίτη 6 και Τετάρτη 7 Νοέμβρη κορυφώνονται  οι κινητοποιήσεις με ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, εμπόρους, ναυτεργάτες, τραπεζοϋπαλλήλους, δικαστές, δικηγόρους, μηχανικούς και φυσικά… ανέργους να βγαίνουν στους δρόμους.
Όλα δείχνουν ότι είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Από τη μια το Ελεγκτικό Συνέδριο γνωμοδοτεί ότι είναι αντισυνταγματικά πολλά από τα προτεινόμενα μέτρα, κι από την άλλη στην πρόσφατη ψηφοφορία στη βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις δεν πέρασαν κάποια άρθρα. Αν υπήρξε ποτέ κάποια ευκαιρία να μην περάσει νομοσχέδιο στα 2,5 χρόνια μνημονίου, αυτή είναι ΤΩΡΑ.   
Υπό αυτό το πρίσμα...
θα συμμετάσχω στο διήμερο των απεργιακών κινητοποιήσεων. Έστω κι αν περίμενα ακόμα πιο δυναμική απάντηση από τα συνδικάτα.
Άλλωστε, αυτό θα είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΤΟΥ. Αν ψηφιστούν και αυτά τα μέτρα, αν δεν καταφέρουμε έστω και την τελευταία στιγμή να μεταπείσουμε τους βουλευτές που ψηφίζουν για την εξαθλίωσή μας να μην το κάνουν, προσωπικά θα σταματήσω ν’ αντιδρώ και θα επιδοθώ με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα της καθημερινής επιβίωσης.
Ραντεβού στους δρόμους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου