ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Κινητοποίηση στις 24-4 στην πλατεία Ελευθερίας ενάντια στο υβριδικό υδροηλεκτρικό πάρκο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 24/4 στις 1.00 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο διοργανώνουν οι Επιτροπές Αγώνα και πρωτοβουλίες πολιτών που είναι αντίθετοι στην κατασκευή του Παγκρήτιου Υβριδικού Υδροηλεκτρικού Πάρκου που, όπως υποστηρίζουν,  θα καταστρέψει το φυσικό περιβάλλον .

Με το σύνθημα “Λέμε ΟΧΙ στην νέα κατοχή μέσω ΑΠΕ” , οι  Φορείς - μέλη του Παγκρήτιου Δικτύου Αγώνα κατά των βΑΠΕ καλούν τον κόσμο να υποστηρίξει έμπρακτα την ένσταση κατά της ΜΠΕ του έργου που θα συζητηθεί στην Επιτροπή Πειρβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο, την Τρίτη 24 Απρίλη, ώρα 1μ.μ .

Τη συγκέντρωση διοργανώνουν Επιτροπές Αγώνα και πρωτοβουλίες πολιτών από:
-Αποπηγάδι Χανίων,
-περιοχή Δήμου Άγιου Βασίλειου Ρεθύμνου,
-Βραχάσι και ευρύτερη περιοχή Δήμου Αγ. Νικολάου,
-Κράσι και ευρύτερη περιοχή Δήμο Χερσονήσου

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ο Βενιζέλος… στο ΕΚΑΒ!

Μόλις τελείωσε “η κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο”. Η οποία “κεντρική” συγκέντρωση έγινε… στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, με τη μισή αστυνομία του Ηρακλείου στο πόδι! Το γεγονός αυτό από μόνο του δε χρειάζεται περισσότερο σχολιασμό…
image
Δεν την παρακολούθησα καν. Απλά την πέτυχα στο ζάπινγκ. Είδα τον κο Βενιζέλο για ένα περίπου λεπτό, με το γνωστό ρητορικό ύφος του να λέει περίπου: “κάναμε λάθη, καθυστερήσαμε, δεν πήραμε έγκαιρα μέτρα, ειπώθηκαν λάθος φράσεις. Αλλά δεν μπορεί να ρίχνεις το φταίξιμο στο σωστικό συνεργείο, αλλά σε αυτούς που έχουν την ευθύνη για την κατάσταση που δημιουργήθηκε”… Και αμέσως άλλαξα κανάλι!
Ο άνθρωπος είναι απίστευτος!!! Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ ήταν το συνεργείο διάσωσης που ήρθε να μας σώσει από την καταστροφή που μόνο η Νέα Δημοκρατία έφερε στη χώρα!!! Το ΠΑΣΟΚ όσα χρόνια κυβερνούσε – και είναι πολλά- τα έκανε όλα σωστά! Η οικονομία μας επί ΠΑΣΟΚ είχε ...

O σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων για την επίσκεψη Βενιζέλου στο Ηράκλειο

image Ο σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων καλωσορίζει στην πόλη του Ηρακλείου τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επίδοξο κατοχικό πρωθυπουργό κ. Βενιζέλο. Τον καλωσορίζουμε στην πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει την μεγαλύτερη ανάπτυξη της ανεργίας, στην πόλη που ιδρύθηκε ο πρώτος σύλλογος ανέργων της χώρας, στην πόλη που όλο και περισσότεροι κάτοικοι παλεύουν και αγωνιούν για την καθημερινή επιβίωση τους. Όλα αυτά βέβαια τα βλέπουμε και στην υπόλοιπη χώρα και δεν είναι μόνο δικές μας αποκλειστικότητες. Υποτέλεια και γερμανική επιτροπεία Χαράτσια, φοροεπιδρομές, μειώσεις μισθών, απολύσεις, φτώχεια, πλειστηριασμοί, συνέβησαν και συμβαίνουν με πρωτεργάτη τον επισκέπτη της πόλης μας κ. Βενιζέλο, ο οποίος υπηρέτησε-εξυπηρέτησε τα μεγάλα συμφέροντα, υπέγραψε το ξεπούλημα της χώρας και καταντήσαμε να μας κυβερνάει το ΔΝΤ, ψήφισε όλα τα αντεργατικά νομοσχέδια που σπρώξανε τόσο κόσμο στην ανεργία, τόσο κόσμο στην απελπισία, τόσο κόσμο στις αυτοκτονίες. Καταλήξαμε να είμαστε από το πιο “πράσινο” , το πιο άνεργο νησί της χώρας.
Νιώθουμε μεγάλη συγκίνηση για όλο αυτό το έργο του κ. Βενιζέλου και είμαστε σίγουροι ότι...